fbpx
spot_img

Popularna Igra „Room Escape“ i u Kragujevcu

Čuvena igra Room Escape može se uživo igrati u Srbiji i to u Kragujevcu.

Room Escape Kragujevac | Arena Fun Factory

To znači da umesto preko telefona ili računara, timovi pokušavaju uživo da reše zadatak (da izađu iz zaključane prostorije za sat vremena).

Prva i jedina real-life igra ovog tipa u Kragujevcu nalazi se u Areni Fun Factory u šoping centru “Kragujevac Plaza” i rađena je po uzoru čuvenih „Room Escape“ igara koje su pravi hit u svetu.

„Real escape the room game“ ili igra bega iz sobe je inventivna i interaktivna igra rešavanja niza zagonetki uživo u kojoj tim pomocu eksperimentisanja sa realnim objektima rešava misteriju i ima zadatak da unutar odredjenog vremenskog okvira izadje iz sobe. Jedinstvenost ove igre je u tome što se igraci zapravo nalaze fizicki unutar priče.

Room Escape je prva kragujevačka real-life igra gde su igrači bačeni u svet zagonetki i tajnih kodova – s tim što ovo nije video-simulacija nego realna soba. Izazov za igrače je realizacija bega iz sobe u borbi protiv vremena tj. sata koji otkucava 60 minuta.

Učesnici igre imaju sat vremena da spreče eksploziju bombe što ovu igru uživo razlikuje od video igre po kojoj je rađena.

Tim od dva do pet igrača treba da reši niz zagonetki, asocijacija, misterija i mozgalica.

Igra „Room Escape“ poznata je širom sveta i ima veoma mnogo varijacija. Igrači moraju da, pomerajući različite objekte, istražujući prostoriju, rešavajući rebuse, pronađu ključ koji će ih voditi dalje kroz zadatke. Logička igra koja zahteva mnogo strpljenja postala je pravi hit u svetu, a igra se i preko računara i androida. Svakim danom se svuda u svetu otvara sve više ovih igara uživo.

Informacije o rezervacije na 069696905 ili na oficijalnoj fb stranici Room Escape Kragujevac.

Arena Fun Factory
Arena Fun Factory
Arena Fun Factory je deo sportskog kluba Arena No 1 koji postoji više od jedne decenije. Osnovan od strane ljubitelja ekstremnih sportova, zdravog života i sportskih aktivnosti. Moderno opremljen prostor nudi mnoštvo sportsko-zabavnih aktivnosti.