fbpx
spot_img

Postanite volonteri festivala fotografije VIZUALIZATOR

 

12080192_533924973421565_6125344398810205921_o

Zanimaju te fotografija, dizajn, vizuelna umetnost i inovacije u ovim oblastima? Mlada si i odgovorna osoba? Želiš da stekneš nove i korisne veštine učestvujući u organizaciji velikog festivala fotografije? Prijavi se i postani deo kreativnog i inovativnog tima volontera festivala fotografije „Vizualizator’“!

„Vizualizator“ je multidisciplinarni događaj, organizovan po treći put od strane Centra za razvoj fotografije, čiji je cilj unapređenje foto-industrije i donošenje novih mogućnosti mladima i profesionalcima koji žele da grade karijeru u oblasti fotografije, medija i umetnosti. Festival se ove godine održava u drugoj polovini novembra na više lokacija u Beogradu.

Centru za razvoj fotografije, organizatoru festivala, potrebni su volonteri – saradnici iz oblasti novinarstva, PR-a, marketinga, istorije umetnosti, fotografije, inženjerstva, montaže, produkcije koji će ambicioznim i odgovornim pristupom podržati projekat i steći iskustvo i veštine iz svoje struke. U vreme trajanja festivala održavaće se tribine, radionice, izložbe i drugi prateći sadržaji na kojima će upravo vaša pomoć doprineti ostvarenju ciljeva i kvalitetnoj organizaciji, a ujedno i biti prilika za sticanje stručne prakse.

Ko može da se prijavi i kako?

Mogu da se prijave svi zainteresovani mladi ljudi i studenti društvenih nauka, novinarstva, odnosa s javnošću, marketinga, istorije umetnosti, fotografije, dizajna, elektrotehnike, video-produkcije i drugih srodnih fakulteta, tako što će poslati svoje ime i prezime, CV i motivaciono pismo na e-mail [email protected], najkasnije do 16. oktobra 2015. godine.

Učešće u projektu „Vizualizator“ pomoći će angažovanim voloterima da steknu nova znanja i iskustva, unaprede svoje veštine i uspostave kontakte sa brojnim učesnicima i stručnjacima iz oblasti fotografije, dizajna i medija.

Za dodatne informacije, pišite nam na [email protected]

Helena Himel
Helena Himel
„Čovek samo srcem dobro vidi" - Antoan de Sent Egziperi