fbpx
spot_img

Potrebno je 150.000 dinara za Dejanovo lečenje u Turskoj

Dečak je lečen u Kliničkom centru u Nišu, a kasnije na Institutu za majku i dete u Beogradu.

Terapije nisu dale željene rezultate, stanje se pogoršavalo i dečak sada dobija desetine napada dnevno.

Dejan je rođen u Surdulici, kao zdrava beba, i drugo dete u porodici, da bi njegovi roditelji, Miroslav i Marija prve znake bolesti primetili kada je imao godinu dana.

Jedini spas za Dejana je preporučeno lečenje u Turskoj. Roditelji su se nadali da će uspeti da prikupe novac preko, ali nisu uspeli. Nedostaje im 150.000 dinara.

Novac moraju da prikupe do 4. aprila ove godine, kada bi trebalo da budu na klinici. U porodici je zaposlen samo Miroslav.

Roditelji malog Dejana su očajni, jer toliko novca ne mogu sami da obezbede, te mole sve ljude koji su u mogućnosti da uplatom na račun omoguće lečenje deteta.

Broj računa na koji mogu da uplate novac je 155-900018178417520, na ime oca, Miroslava Stojanovića.

Porodična arhiva

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.