fbpx
spot_img

Povratak u budućnost: Dr Iggy i Tanja Banđur snimili novu pesmu!

Savršen sklad jedinstvenog glasa, predivne muzike i stihova u kojima smo se svi prepoznali učinili su dr Iggy i Tanju Banđur jedne od najvecih muzičkih dens ikona bivše Jugoslavije.

Sećamo se pesme „Oči boje duge“,“Noćas pada kiša“, koje su ostavile dubok trag u istoriji muzike kao i mnogih nezaboravnih hitova uz koje su mnoge generacije rasle.

Turbulentnih devedesetih godina se uglavnom nerado sećamo. Pamtimo ih po lošoj situaciji, raspadu SFRJ, ali i po muzici, koja je obeležila čitavu deceniju.

Muzika tog vremena je opet u modi, a u prestoničkim lokalima se svake nedelje održavaju „dizel“ žurke: klubovi krcati, a rezervacija obavezna. Provodi se uz hitove koji su nastajali pre 20-ak godina. I dok su neke zvezde preživele dekadu kriznih godina promenivši svoj muzički stil, druge su nestale sa muzičke scene.

Poznati denseri dr Iggy i Tanja Bandjur odlučili su da se vrate na muzičku scenu i posle više godina pauze napravili veliki uspeh i snimili još jednu u nizu pesmu „Izgubljene godine“, koja se uveliko emituje na radio i TV stanicama.

POGLEDAJTE SPOT!

Ovaj savršen duetski par planira da svoje fanove iznenadi novim pesmama i muzika koja je 90-tih bila aktuelna ponovo zaživi što potvrđuje i njihovo angazovanje po krcatim klubovima i diskotekama u zemlji i inostranstvu.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.