fbpx
spot_img

Pozdrav od drevnih ratnika – Gali

www.france.fr/en/literature-and-french-language
www.france.fr/en/literature-and-french-language

 Popularni Asteriks već je jedan od nacionalnih ponosa savremene francuske kulture, a sa Obeliksom i ostalom družinom čini deo velikog korpusa iz mašte francusko-belgijske škole stripa, o čijem će razvoju uskoro biti više reči… i slika.

Ovo su već i za nas jako familijaran prizori – hiroviti ali prisni Gali, koji, što veštinom i smicalicama, što čudesnom snagom koju im obezbeđuje čarobni

http://www.fonditos.com
http://www.fonditos.com

napitak, zadaju rimskim osvajačima nevižene glavobolje! (i u pravom smislu reči!) To važi i za Gote, Normane, jednu gusarsku posadu, i razne druge pustolove, razbojnike i prevarante koje sreću.

U dalekoj tuđini, kad zatreba, nije nemoguće ni ovako premostiti određenu etapu!

www.cartoonshdwallpaper.com
www.cartoonshdwallpaper.com
Mišo Koprivica
Mišo Koprivica
Mišo Koprivica je od svog ranog opismenjavanja veliki ljubitelj stripova, a tu sklonost nije zasenio ni razvoj interesovanja prema lepoj književnosti, raznolikoj stručnoj literaturi, prema raznim (sup)kulturnim sadržajima uopšte. Svoje malo bekstvo i nadgradnju nad zamućenom kolotečinom nalazi i u pisanju i konzumiranju poezije, uživanje u slušanju muzike i skromnim porodičnim kretanjima. Oženjen je i otac dvoje dece.