fbpx
spot_img

Prestolonaslednik Aleksandar: Hristos vaskrse!

Beograd, 23. april 2022. – NJ.К.V. Prestolonaslednik Aleksandar upućuje čestitke povodom predstojećeg Vaskrsa Njegovoj Svetosti Patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, sveštenstvu i svim pravoslavnim vernicima.

„Svim pravoslavnim vernicima, moja supruga Princeza Кatarina, ja i cela Кraljevska porodica, upućujemo najradosnije i najsrdačnije želje za najveći praznik od svih – Vaskrs!

Vaskrsenje Gospoda našeg Isusa Hrista donelo je spasenje celom svetu. Pobeda života nad smrću, dobra nad zlom, koja se dogodila kada je naš Spasitelj ustao iz groba, daje nam nadu i sigurnost. Ovaj sveti dan, praznik nad praznicima, učvršćuje našu veru i unosi toplinu u naša srca.

Svi smo mi Njegova deca i svi moramo da živimo svaki dan svog života u skladu sa Njegovim svetim rečima, koje nam daju smernice i koje su naša vodilja na putu koji treba da sledimo. Uz Njegov blagoslov, imaćemo snage da savladamo sve teškoće.

Želim vam da praznike provedete sa svojim najmilijima, u zdravlju, miru i sreći. Sa najvećom radošću izgovaram reči našeg tradicionalnog pozdrava – „Hristos vaskrse!“, rekao je Prestolonaslednik Aleksandar.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.