fbpx
spot_img

Prijavite se na trening iz oblasti medijske pismenosti

  • Želite da razlikujete istinu od propaganda, manipulacije i laži? 
  • Preplavljeni ste informacijama, i ne znate šta da radite? 
  • Dosadile su vam lažne vesti? 

Prijavite se na trening iz oblasti medijske pismenosti! 

Program „Saznaj i razaznaj” pomaže građanima u razvijanju modernih veština medijske i informacione pismenosti. Učestvovanjem u treningu stičete veštine potrebne za identifikovanje , razlikovanje dezinformacija od činjenica i da na odgovoran način delite sadržaj. „Saznaj i razaznaj” program ne podučava tome koje medije treba koristiti – podučava kako delotvorno pristupati informacijama. 

Šta dobijate: 

  • Učešće na besplatnom i kvalitetnom treningu 
  • Znanje i veštine o kritičkom odnosu prema medijima 

Uslovi učešća: 

  • Imate između 18 i 35 godina 
  • Predznanje iz ove oblasti nije neophodno! 

Trening će biti održan: 

U četvrtak 17. i petak 18. decembra, preko platforme Zoom, sa početkom u 17 časova. Predviđeno trajanje treninga oba dana je do 20 sati. Na kraju treninga dobijate sertifikat. Kako postati učesnik treninga: 

Da biste učestvovali u treningu, potrebno je da pošaljete prijavu najkasnije do 10. decembra u 20:00 časova na e-mail adresu respublica034@gmail.com Molimo Vas da u prijavi navedete, pored imena i prezimena, i Vaš broj mobilnog telefona. 

Broj učesnika je ograničen. 

Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte nas elektronskom poštom na e-mail adresu respublica034@gmail.com 

Program “Saznaj i razaznaj” sprovodi IREX uz podršku Ambasade SAD u Srbiji.

AMERIČKI KUTAK KRAGUJEVAC
AMERIČKI KUTAK KRAGUJEVAC
Otvoren u Kragujevcu 6. maja 2005. godine. Ovaj projekat je rezultat saradnje između Narodne biblioteke “Vuk Karadžić“ u Kragujevcu i Uprave za javne poslove Ambasade SAD u Beogradu. Kutci su male biblioteke u američkom stilu namenjene da povećaju međusobno razumevanje između Srbije i SAD omogućujući da informacije o Americi budu dostupne na različitim formatima. Nudimo knjige, snimke, diskove, pristup internetu i profesionalne bibliotekare koji govore dva jezika, obučene da Vam pomognu da pronađete željenu informaciju o SAD-u.