fbpx
spot_img

Princeza Katarina u novogodišnjoj poseti domovima za nezbrinutu decu

Beograd, 3. januar 2018 – Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina posetila je beogradske domove za nezbrinutu decu „Drinka Pavlović“, „Moša Pijade“, „Jovan Jovanović Zmaj“, „Vasa Stajić“ i „Beograd“ i tom prilikom mališanima podelila igračke, garderobu i obuću. Ova pomoć prikupljena je u saradnji sa humanitarnom organizacijom Lajflajn Čikago čiji je pokrovitelj Princeza Katarina.

„Najlepši način da provedem praznike je upravo među ovom divnom decom. Ponosna sam na rad humanitarne kancelarije Lajflajn u Čikagu, zahvaljujući kojima smo moja Fondacija i ja uspeli da obezbedimo pomoć domovima i da deci praznike i svakodnevicu učinimo radosnijim. Mališane bez roditelja očekujemo na tradicionalnim božićnim prijemima koje svake godine organizujem sa svojim suprugom Prestolonaslednikom Aleksandrom na Belom dvoru, a na Božić ćemo obradovati i decu u bolnicama”, rekla je Princeza Katarina.

Princeza Katarina domove za nezbrinutu decu posetila je zajedno sa gospođom Donom Sekulić, članicom borda direktora organizacije Lajflajn Čikago, koja je ovom prilikom izrazila spremnost i želju da i u budućnosti nastavi sa pružanjem pomoći onima kojima je to najpotrebnije u Srbiji.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.