fbpx
spot_img

Rade Đergović humoreska

Ovih dana imamo priliku da slušamo šta su nam sve poslednjih godina radili kriminalci iz grupe Darka Šarica. Taman smo pomislili da je razbijanjem zemunskog klana stavljena tačka na organizovani kriminal u Srbiji, kad, pojavi se Darko. Mediji prenose da je Šaricev kriminalni klan godišnje prodajom narkotika i ostalim kriminalnim radnjama obrtao milijardu evra. Ej, bre, milijardu evra u siromašnoj i maloj Srbiji! Pa,gde smo mi to? Ima li ova država policiju, pravosuđe, zakon? Zar je moralo toliko da se čeka, pa da pomenuti gospodin bude provaljen? Ili je on, kao i svi prethodni bio vrlo često u društvu sa onima koji bi morali da ga jure i strpaju u zatvor?

Bilo, kako bilo, nadajmo se da neka nova i iznenadna afera neće zataškati ovu i da ce svi koji su lizali prste morati da pokažu ruke na pregled.

Deana Sailović
Deana Sailovićhttps://deanasailovic.wordpress.com/
Satiričar, autor tri knjige “Princeza na zrnu razuma” , “Elektronska ispovedaonica” i "Koji sam ja meni idiot". Priređivač knjige "Žena i aforizam". Član Udruženja književnika Srbije, Društva književnika Vojvodine i Beogradskog aforističarskog kruga. Urednik satirične redakcije na Pokazivaču.