fbpx
spot_img

Sasvim (s)lično: Recept za ljubavni koktel

Led, limun, još leda, neki voćni sirup, možda i neki alkoholni liker, đus, limeta i još malo leda. Uglavnom, sve što je potrebno za jedan osvežavajući koktel. Dovoljno je pa da nas prođe ona super slatka i prijatna jeza. Jeza osveženja. Ali poslednjih dana mi je nešto drugo na pameti. Ljubav, ljubav, po neka svađa i još ljubavi. Nekako to ide uz ove vreline, zar ne? Međutim, kako učiniti letnju ljubav savršenom? Kako od svih raspoloživih sredstava napraviti savršeni koktel ljubavi? Kao prvo, ne pokušavajte da miksujete random pomešana osećanja sa ozbiljnim osveženjem, doćiće do loše reakcije i ostaće samo loš ukus u ustima. Druga stvar, konzumirajte ovaj koktel samo ako ste spremni da ispratite uputstva do kraja.

Aronija
foto: aronijasrbija.com

Potrebno je:

– On ili ona ( u zavisnosti šta preferirate, ali svakako se preporučuje da ovaj broj ostane u jednini)

-Strpljenje oko 0,05 ml (za neuvežbane slobodno ubaciti duplu dozu)

-Samopouzdanje 0,05 ml ( veoma je bitno, jer tako koktel dobija na jačini)

-Vreme 0,04 ml ( zato što je za sve potrebno, a i kvalitet je uvek bolji, ako se uloži više vremena)

-Poštovanje 0, 07 ml ( bez ovog sastojka ni jedan ljubavni napitak ne može da se napravi)

-Strast 0,04 ml ( nema potrebe za objašnjenjem)

-Ljubav 0,03 ml ( jer bez nje ovo ne bi bio koktel ljubavi)

Priprema:

Kada odaberete pravu osobu budite dovoljno strpljivi da bi vam misao prešla u delo. Ne gubite samopouzdanje, šta više, dodajte ga, jer tako možete da privučete. Vreme uključite u igru, jer ono što ide prebrzo, tako i prolazi pa i nestane. Kad vreme pređe na vašu stranu, već imate na pola gotov proizvod. Poštovanje nije samo logičan sled ili neki tamo random sastojak, zapravo je najvažniji, toliko važan da održava pitkost ovog koktela. Na kraju samo dobro išejkujte strast i ljubav i prelijte koktel sa ovom mešavinom. Ukrasiti poljupcima i osmesima. Rezultat je slatki ljubavni koktel. Uživajte!

Koštana Krneta
Koštana Krneta
Rođena sam jednom i tamo, a živim sada i ovde. Dom je tamo gde je porodica, a sreća tamo gde je harmonija. Verujem u ljude, verujem u neke bajke i verujem u pravu ljubav. Najveća ljubav su mi knjige i svaki njihov detalj, počevši od korica, papira i riznice reči koje su sklopljene u impozantne priče, pa sve do autora koji su tu u knjizi, vode nas kroz najrazličitije predele svoje duše. Svi oni su moji uzori i poznati i amateri. I sama volim da pišem. Pišem o svemu, o onome što vidim, osećam i želim. Pisanje je aktivnost koja oslobađa, rasterećuje i unapređuje. Još uvek nisam nikoga povela predelima svoje duše, ali to je svakako moj cilj.