fbpx
spot_img

Stefan Pit Stanković i Gladijator tim iz Vranja još jednom pobednici

Na jučerašnjem takmičenju LEFC 10, koje se održalo u Leskovcu u sportskoj hali „Partizan“, Stanković je radio meč u apsolutnoj kategoriji protiv 20 kilograma težeg protivnika Dejana Bubića.

Stefan Pit pobedio je protivnika u prvoj rundi, tehničkim nokautom.
Po želji Bubića borba se održala po MMA pravilima, inače dogovoren meč bio je u Bernakl konkurenciji  pravila  bez rukavica sto je nešto novo.
„Za ovaj meč spremali smo se 90 dana i imali smo taktiku za Bubića.
Stefan je bio odličan sve vreme je bio u borbi i prati instrukcije iz ugla, što je bitno.
Ovom prilikom najavljujem GFC 9 uskoro i Bernakl  mečeve koji će se održati na našem tradicionalnom turniru, biće to najbolja organizacija ikada na ovim prostorima“ , izjavljuje Miloš Kostić trener MMA i predsednik Gladijator tima.
Marko Spirić
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.