fbpx
spot_img

Stil dana: Kapri pantalone

Pantalone
foto: forum-srbija.com

Proleće 2014 obeležilo je iznenađujući povratak popularnih “Cropped” – pantalona.

Daleko od aljkavog stila koga se svi sećamo iz sredine 2000-ih, ove pantalone doživele su svoj moderan preokret tokom Resort kolekcija, kada su ih Celin, Acne i Louis Vuitton uključili u svojim kolekcijama.

U ponudi su široke i lagane, uske, tik iznad članka, sa printom i jednobojne.

Najbolji način da pronađete odgovarajuće Kapri pantalone jeste da one budu dužine do mesta gde je vaša noga najtanja. U suprotnom, one će vaše noge učiniti kraćim, čak i ako ih nosite sa visokim potpeticama.

Niskim ženama najbolje pristaju pantalone ispod kolena, dok visoke žene izgledaju bolje u dužim Kapri pantalonama. Visoki struk na pantalonama je još jedan detalj koji će izdužiti vašu figuru.

 

Kapri pantalone u nude boji će učiniti da vaše noge izgledaju duže, baš kao i cipele u boji koži. Kapri pantalone nosite u kombinaciji sa kratkim topom, blejzerom ili majicom.

 

Kratke pantalone su takođe dobar način da pokažete vaše savršene prolećne cipelice.

 

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Bojana Pudar
Bojana Pudar
Bojana Pudar veruje da "osmeh ne košta ništa, a znači mnogo. Ako nekada sretneš osobu koja više nema osmeh, budi velikodušan, pokloni joj svoj. Niko ne oseća takvu potrebu za osmehom, kao oni koji ne mogu da ga poklone drugima".