fbpx
spot_img

Svetislav Bule Goncić bez dlake na jeziku

 

NOVA emisija “30 MINUTA” 

Petak 1. novembar u 20:30h

Gost – Svetislav Bule Goncić

Edu TV – Obrazovna televizija 

Gost emisije 30 MINUTA ovog petka je glumac Svetislav Bule Goncić. Nedavno je na sceni Pozorišta na Terazijama imao premijeru mjuziklaBrodvejske vragolije” . Posle dugo godina vraćam se sa jednim premijernim naslovom na Terazije. Ne mogu a da ne budem emotivan i ne setim se kako me je 1987. godine pozvala u „Neki to vole vrućeSoja Jovanović. Imao sam sreću da uđem u divan svet muzičkog teatra i budem svedok više od tri decenije njegovog stvaranjakaže Svetislav Bule Goncić za 30 MINUTA .

Za ulogu Radeta Božića, bogatog vlasnika fabrike u tv serijiIstine i laži “ dobio je sjajne kritike publike. Otkrio je razlog zašto ne gleda svoje filmove i serije. Sa suprugom Gordanom je u skladnoj emotivnoj vezi više od tri decenije. Imaju dve ćerke. Brak je samo naziv za neki odnos među ljudima koji se gradi godinama koji nije jednostavno izgraditi, koji je kompleksan a neki put i nije prijatan, ali nosi svu težinu života i odrastanjaizjavio je bard srpskog glumišta.

Autor i voditelj Dejan Jelača

30 MINUTA sa Dejanom Jelačom
30 MINUTA sa Dejanom Jelačom
Emisija „30 MINUTA", autora i voditelja Dejana Jelače, punih deset godina je domaćin poznatim ličnostima iz sveta filma, umetnosti, politike. U formi razgovara gledaoci iz nedelje u nedelju upoznaju medijske zvezde sa one druge manje poznate strane. Iskrenost i jednostavnost tih razgovora iz godine u godinu dobija sve veći broj gledalaca. Dejan Jelača, glumac, daje poseban i prepoznatljiv pečat emisiji, svojim šarmom, elokventnošću, spontanošću. Mera i dobar ukus je nešto što emisiju „30 MINUTA" razlikuje od sličnih formi u drugim medijima.