fbpx
spot_img

Tijana Milojević – Devojka iz Slagalice


Ona je sklopila svoju slagalicu.. Srećna je, što je jedino važno. :)

Rodjena u Novom Sadu, sa prebivalištem u Beogradu, 5.decembra 1980.godine.
Od oca Branislava i majke Snežane, a kraj sebe je oduvek imala najboljeg prijatelja i najveću podršku, sestru Marinu mladju od nje četiri godine.

Devojčurak, koji svo slobodno vreme provodi na stadionima gledajući utakmice, grickajući semenke i kikiriki. Vrlo povučena i posvećena školi. Volela je sport, bavila se tenisom, a onda je krenula sa džez baletom.
Iako su joj se roditelji razveli dok je bila još u tinejdž dobu, nije poklekla i nastavila je dalje. Upisala je gimnaziju, zatim je ubrzo postala član francuske dramske sekcije. Uspela je svoj talenat da ispolji u ranom dobu. U sedamnaestoj godini je pohadjala školu Milana Pletana Plendže. Zahvaljujući tom čoveku i njenom trudu, spoznala je svoj talenat u potpunosti..

Ko bi rekao da jedna povučena devojčica tuče dečake?! Kako sama tvrdi, na taj način im je pokazivala svoju ljubav..
Ta ista povučena devojčica završila je dva fakulteta: Prirodno-matematički i Akademiju umetnosti.
Mama je postavila uslov da očisti prvu godinu na Prirodno-matematičkom, kako bi kasnije mogla da upiše i Akademiju umetnosti.
Jedna tužna vest vezana za Kristinu je njen gubitak oca. Ali ona je jaka ličnost i vrlo stabilna pa je sve ružno ostavila iza sebe i sada korača krupnim koracima.

Na samom početku pročitali ste da joj je prebivalište Beograd, da, tako je. Zbog posla i svih obaveza morala je da se preseli. Naravno svima teško pada odvajanje od porodice, ali kada neko ima jaku želju da uspe i pritom podršku porodice, za takve ne postoji pad. Samo uspon.
Kristina se prijavila za Evropsko lice, emisiju koja se prikazivala na RTS1. Svojim talentom dospela je medju prvih četvoro, a iz bekstejdža Eurosonga izveštavala je gledaoce širom sveta zajedno sa Banetom Katićem.
Na ovom televizijskom kanalu je ostala i bila mu verna. Radila je Jutarnji program, emisije ,,Sedam RTS dana“, ,,Šljivik“, ,,Srbija na vezi“, radila je i dalje radi u emisji ,,Slagalica“. Najpopularniji kviz na našim prostorima.
Obzirom da je glumica prvenstveno svojom profesijom, glumila je u serijama ,,Ono kao ljubav“, ,,Pridji bliže“ i ,,Zaboravljeni umovi“.

Kratak intervju sa mojom Kris: (neka kratka pitanja čisto da je nešto ispitamo hehe)

1.) Omiljeni domaći i strani glumci?

Dragan Mićanović, Glogovac,Tihomir Stanić…Ralf Fajns, Dženifer Koneli…

2.) Da li si zadovoljna svojim trenutnim načinom života?

Trenutno sam prezadovoljna, Tara nam je donela novu dimenziju života koja nas čini boljim osobama, i mene i mog partnera.

3. Šta te čini srećnom?

Tarin osmeh, moje site životinje, Nikolina sreća kad sprema burgere, naša jutra…sitne stvari :)

4. Šta planiraš po pitanju karijere u sledećem periodu?

Uh, mnogo toga, ali ako izgovorim, možda se ne ostvari. Kujem planove kao i svi, dok želiš ti si živ.

Završila je intervju kako malo kasni sa odgovorima za isti, ali to je Kris, ona ima obaveza na pretek. Za nju je sve dozvoljeno! Hvala joj na izdvojenom vremenu.

Na polju ljubavi, kako sama kaže presrećna je. Upoznala je svog supruga jednoga dana šetajući svoje ljubimce. 23.marta prošle godine dobili su devojčicu koju su nazvali Tara. Kristina je pokazala kolika je ona ličnost jer je do samog kraja svoje trudnoće ispunjavala svoje obaveze na polju posla, trenutno vodeći emisiju ,,Slagalica“.

Postoji u jednom od njenih intervju jedna rečenica koja je mene slatko nasmejala, ali je dubokoumna i istinita: ,,Žene se ne oblaže zbog muškaraca. Njima je to svejedno. One se oblače zbog drugih žena.“

Što se tiče najsvežijih novosti na planu karijere, Kristina je producirala jednu od novijih komično-ljubavnih predstava pod nazivov ,,Od A do Da“, u kojoj glavne uloge tumače Marijana Mićić i Bojan Perić. Predstava se jako dobro plasirala kod publike kako na domaćem tržištu tako kreće i na stranom. Sve čestitke na tome Kristini i njenim kolegama.

Kažu da se ne smeje tako često, ali verovatno zbog toga što osmeh najviše čuva za malu Taru i svog supruga.

Dosta je na ovom svetu inteligentnih ljudi, retki završe baš dva fakulteta. Ali nikada nisu svesni kada će im zatrebati neko znanje. Kao što čovek ni do kraja dana ne zna šta ga sve očekuje..
Još jednom hvala Kristini na intervjuu i puno sreće u nastavku života, a što se karijere tiče tu se ni ona ne brine jer je odlična!

Tijana Milojević
Tijana Milojević
Rođena sam u Kragujevcu 1995. godine. Od ranog detinjstva me je svašta nešto interesovalo, jedino sam se pisanju uvek vraćala. Sigurna u sebe. Svoja na svom. Osobine koje me najviše krase su emotivnost i kreativnost. U svakoj sitnici vidim nešto kreativno i svaki predmet poželim da oživim. Moj moto je: Živi danas kao da je poslednji dan i uvek daj sve od sebe!