fbpx
spot_img

To se ne zaboravlja

Foto: w8themes.com
Foto: w8themes.com

Jedan doživljaj koji mi je ostao u prelepom sećanju je kada sam otišla na Zlatibor sa trenerom i drugarima iz kluba. On je na mene ostavio veliki trag zato što…

Boravak na Zlatiboru počeo je divnim druženjem. Odmah kada smo stigli legli smo u krevet, a ujutru je za sve nas počela prava avantura. Žičarom smo se popeli na vrh Tornika. Dok smo se peli osećala sam se uzbuđeno i zadivljeno, ali je u meni vladala mala doza straha jer nikada nisam bila na toj visini. Uživala sam u pejzažima proleća koji su bili obojeni u zelenu i crvenkasto-rozikastu boju. Kada smo se popeli gore uživali smo u čistom vazduhu i u divnim pejzažima. Nakon ove nezaboravne avanture posetili smo Drvengrad na Mokroj gori. Bila sam oduševljena čudnim nazivima ulica. Osećala sam kao da sam u bajci okružena drvenim kućicama koje su nalik jedna drugoj. Nakon tog prelepog iskustva posetili smo pećinu Stopića koja se nalazi u dnu jedne šume. To je visoka i duboka pećina. Na njenoj sredini nalaze se kade koje je stvorila priroda i to sa minerlnom vodom kojima sam bila oduševljenja i zapanjena. To je iskustvo koje sigurno neću zaboraviti.

Ove divne i uzbdljive avanture ću zauvek pamtiti i zauvek će mi biti urezane u sećanje, jer ovakav susret sa prirodom se ne zaboravlja.

Autor: Martina Lukić
odeljenje: IV2
Osnovna škola „Radoje Domanović“ Kragujevac
Učiteljica: Zorica Paunović

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.