fbpx
spot_img

U Kragujevcu obeležen svetski dan osoba sa autizmom

U prijatnom i svečano okićenom prostoru SC „Iskra“, u Kragujevcu, Udruženje građana „Ekspres“ i Udruženje za pomoć osobama sa autizmom, obeležili svetski dan osoba sa autizmom.

Kliknite na sliku i otvorite galeriju

Manifestaciji pored dece, rooditelja i predstavnika Udruženja za pomoć osobama sa autizmom prisustvovao  je Nikola Ribarić, načelnik gradske uprave za zdravstvo i socijalnu zaštitu, a Ginisov maratonac, rukovodilac “Iskre”, Goran Nikolić, održao je prigodnu  motivacionu besedu.

Muzički program  priredili su korisnici Zavoda za zbrinjavanje odraslih „Male Pčelice“, pesmama (hor) i igrama (folklor). Gosti manifestacije  bili su poznati i veoma uspešni muzičari: Nenad Milanović Pegi – harmonika, Siniša Sretenović-bas i Mika Radojković- gitara.

Humanitarni radio
Humanitarni radiohttp://humanitarniradio.com
Humanitarna internet radio stanica, pokrenuta prevashodno da bi zdravoj populaciji stanovništva u Kragujevcu, Srbiji, Evropi i širom sveta, gde se čuje radio, skrenulo pažnju na ljude sa posebnim potrebama i sve ostale kategorije stanovništva sa magrina društva. Naš prevashodni cilj je da pomognemo osobama kojima je pomoć potrebna i naučimo druge, koji mogu, da pomognu onima koji ne mogu.