fbpx
spot_img

VIKEND HOROSKOP: Blizanci neka malo odmore, Vage neka pripaze, a pripadnike OVOG ZNAKA čeka DIVNO IZNENAĐENJE

Saznajte šta su vam zvezde predvidele za vikend pred nama.

Meteorolozi kažu – biće snega i zime, a evo šta prevdiđaju zvezde za dane vikenda!

 

OVAN (21.03.-20.04.)

Delujete srećno i zadovoljno kada pronalazite smisao u onome što činite za svoju porodicu ili voljenu osobu. Neko će vas obradovati na prijatan način ovog vikenda.

 

BIK (21.04.-20.05.)

Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Normalno je da postoje i mnoge razlike, ali prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim afinitetima.

 

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Usporite svoj ubrzani ritam i akumulirajte pozitivnu energiju. Ovog vikenda odmorite malo i napunite baterije!

 

RAK (21.06.-20.07.)

Možda partner iskušava vašu naklonost, potrudite se da što bolje uskladite zajednička interesovanja. Izbegavajte razne oblike preterivanja, posebno kada iznosite subjektivne doživljaje o nečijem ponašanju.

 

LAV (21.07.-21.08.)

U naletu strasti umete lako da se zanesete, potrebna vam je emotivna diskrecija i distanca kako biste imali jasniju sliku. Sve ima svoju cenu ili uzročno-posledičnu vezu.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)

Obradovaće vas novi emotivni signali koje prepoznajete ili nečija poruka. Partner se iskreno trudi da ostvari sve vaše potrebe, čak i onda kada ste prilično udaljeni. Buđenje strasti je na pomolu!

 

VAGA (23.09.-22.10.)

Sa određenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namere pred voljenom osobom, ali ne možete dugo prikrivati istinu. Postoji granica koju ne treba prelaziti.

 

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Možda neko nije u stanju brzo da ispuni vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti situacija može da se promeni na vašu radost. Nemojte propustiti onaj „čarobni momenat“ jer vas tokom ova dva dana čeka prava eksplozija strasti i ljubavi.

 

STRELAC (23.11.-21.12.)

Ponekad je teško postaviti jasnu granicu između glasa razuma i uzavrelih strasti ili emocija. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode da ne ostavite pogrešan utisak.

 

JARAC (22.12.-20.01.)

U naletu impulsa ili strasti vršite emotivni pritisak na voljenu osobu, bolje je da smireno sagledate zajedničke mogućnosti. Pokazite da imate dobru volju i partner će slediti vas primer.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Delujete uznemireno zbog novih emotivnih dilema, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja ili odsutnosti. Osećaj ponosa vam ne dozvoljava da se pomirite sa sporednom ulogom.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu i emotivne namere. Partner ne želi da vas dodatno opterećuje svojim idejama i zahtevima. Nemojte žuriti sa nekim odlukama.

Izvor: dnevno.rs

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.