fbpx
spot_img

Web premijera epizode „Grob plus i Nikola Tesla“

Potal Pokazivač, premijerno na internetu, predstavlja novu epizodu satirične emisije Dva komada nečega„Grob plus i Nikola Tesla“.

U ovoj epizodi, država je sa Bus plus karticom integrisala Grob plus karticu, putem koje će građani prostim pritiskom prsta moći da urade ono što su najviše želeli – da pronađu svoja grobna mesta. Takođe, greškom je došlo do oživljavanja Nikole Tesle, koji komentariše kako mu današnja Srbija izgleda.

Uloge su tumačili Ilija Vujčić (studio Zemlja čuda), Dragić Cvjetinović (pisac i pesnik), Kiza Bluza (muzičar), Verica Marković i Miloš Ilić (bend ŽZ Rock). Kao muzički intermeco gledaoci imaju priliku da čuju spot „Bela Logoši je živ“ benda Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova. Scenario, režiju, kameru i montažu potpisuje autorka emisije Natalija Ž. Živković, a za scensku šminku bio je zadužen Ilija Vujčić.

Emisija Dva komada nečega se na humorističan način bavi pojavama u našem društvu, a emituje se kanalima RTV Galaksija 32, RTV Plus i TV Klik.

Emisija Dva komada nečega
Emisija Dva komada nečegahttp://2komadanecega.blogspot.com/
Emisija se bavi pojavama oko nas na humoristično - satiričan način. Gledaoci u svakoj epizodi u ulozi glumaca mogu videti druge goste – muzičare, pisce, pesnike… Dosadašnja emitovanja: TV Galaksija, TV Trans, TV Mostnet, TV Soko, TV Klik, TV Plus, TV Art, i još stanica. Scenario i režija: Natalija Ž. Živković
WordPress PopUp Plugin