fbpx
spot_img

Zapažen nastup Vranjanca Stivena Kadrijevića u polufinale takmičenja NIKAD NIJE KASNO

Stiven Kadrijević, talentovani pevač iz Vranja koji danas živi u Dortmundu, ostvario je impresivan nastup u polufinalu popularne emisije „Nikad nije kasno“. Rođen u gradu poznatom po bogatoj muzičkoj tradiciji, Stiven je svojim izvanrednim vokalnim interpretacijama privukao pažnju žirija i publike.

U borbi sa izuzetno jakom konkurencijom, Stiven je svojim emotivnim izrazom i energijom na sceni pokazao svoju neospornu muzičku strast.

Nažalost, uprkos sjajnom nastupu, Stiven se našao u baražu i ispao iz daljeg takmičenja.

„Ovo iskustvo je bilo nezaboravno. Hvala svima koji su me podržavali tokom ovog puta, mojim dragim prijateljima na Facebook-u, fanovima i Grand produkciji“, izjavio je Stiven nakon baraža.

Iako se završetak njegovog takmičarskog puta desio ranije nego što je želeo, Stiven je ostavio dubok utisak svojim talentom i posvećenošću muzici.

Njegovim brojnim fanovima, kako u Vranju tako i u Dortmundu, Stiven je simbol inspiracije i istrajnosti, nastavljajući da sanja o novim prilikama koje će mu muzika doneti u budućnosti.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.