fbpx
spot_img

Zdravlje i lepota: Zeolit spasava od mamurluka

Naučnici u svetu proučavaju njegov uticaj na zdravlje još od polovine prošlog veka

 Zeolit Spasava od mamurluka i jutarnje glavobolje posle proslava tako što onajkoga očekuju dobro iće i piće pre polaska u goste popije kašičicu žućkastog praha razmućenog u čaši vode  i isto to uradi i na kraju, uoči polaska kući. U svakom slučaju, savet vredan pažnje u sezoni slava kada se nekima “zalome” i dve posete domaćinima koji na trpezu iznesu hiljadu đakonija.  Mineral budućnosti. 

Kako se koristi zeolit, kome je namenjen?

  • Namenjen je celokupnoj ljuckoj populaciji, nema neželjenih dejstava niti može da se predozira. Pije se kao preventiva tri do pet grama dnevno razmućenih u čaši vode, najbolje pola sata pre obroka. Posebno ga hvale oni koji imaju problem sa trigliceridima i holesterolom, dovodeći rezultate u optimalne okvire. Oni koji imaju neku dijagnozu i koriste lekove, zeolit uzimaju u nekoliko navrata, dva sata pre ili posle uzimanja pirula. Za sportiste je važan jer otklanja laktate tokom napornih treninga, istovremeno i umor.
  • Veruju li lekari? Ima onih koji šalju pacijente u apoteku i prodavnicu zdrave hrane da ga kupe, pre svega zbog povećanog holesterola, oslabljenog imuniteta, malokrvnosti, ili kao preventivu malignih oboljenja.

    Foto: Ema Vitković
    Foto: Ema Vitković
Ema Vitkovićhttp://www.facebook.com/usporavanje
Rođena u Nišu 1978. godine. Scenski masker, frizer, pedijatar i vaspitač. Imala emisiju "Iz mog ćoška" na Aleksinačkom radiju. Učestvovala na dva Fashion Week-a u Nišu kao šminker. U Nišu je vlasnik Pivnice "Usporavanje" . Voli da piše, da se druži i pomaže ljudima. Humanost i zdravlje su joj na prvom mestu. Udata je i majka dvoje dece, Sare i Stefana.