fbpx
spot_img

Zvezde šetale na reviji Irene Atanasković Hrnjak! Dugotrajni aplauzi obeležili Fashion Selection!

Poznata voditeljka organizovala modnu reviju, zvezde šetale kućne ljubimce !

 

Istaknuta po svom dugogodišnjem radu na gledanoj ružičastoj televiziji, uvek atraktivna i vidno raspoložena Irena Atanasković Hrnjak i za kolekciju proleće/ leto 2019. godine, a pratiocima modne scene i modnih dešavanja u Beogradu, priredila je modni spektakl na najvećem modnom događaju u našem delu Evrope!

Poznato je da je voditeljka svoje devojačke snove sprovelo u delo kako je zabeleženo u mnogim novinskim člancima, te nastoji da svake godine u sezonama predstavlja aktuelne kolekcije na ekskluzivan i prijemčiv način, i to ne garderobu za ljude, već za kućne ljubimce! Da to bude kvalitetno organizovano, predstavljeno i lepo publici koju čine predstavnici svih starosnih doba, Irena Atanasković Hrnjak je odlučila da na modnoj pisti kućne ljubimce šetaju poznate ličnosti, među kojima je mnogo pevača, glumaca, voditelja, novinara, blogera, jut-jubera i drugih koji nose veliku popularnost, naročito na društvenim mrežama.
Ovom modnom revijom za kućne ljubimce koja je već ostala mnogima u lepom sećanju, najpre je želela da uveri mališane da za njihova omiljena bića postoji dizajnerska, unikatna garderoba, koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Revija “ IHA“ Na Fashion Selection-u koja je održana u prepunoj dvorani BelExpo Centra na Novom Beogradu, u nedelju, nosila je slogan ,, Ljubimci to vole“ kojim je skrenula pažnju publici da vode računa o izgubljenim psima, da im posvete malo ljubavi jer oni to i te kako znaju da uzvrate. U tome je očigledno dala svoj mali doprinos, jer kako kaže, akcija za udomljavanje napuštenih pasa je sve uspešnija. Ljudi se javljaju putem društvenih mreža za svih strana svakoga dana.

 Ovim putem bih zahvalila svim medijima na podršci i na tome jer su u okviru humanitarne poruke i slogana dali svoj doprinos.“ izjavila je voditeljka i modna dizajnerka Irena Atanasković Hrnjak.

Kao vlasnici kućnih ljubimaca i oni što si bili u programu ovog modnog spektakla, na reviji su se predstavili i Marijana Mićić, Snežana Dakić, glumac Miloš Petrović Trojpec, pevačice Tina Ivanović, Aleksandra Dabić, Slađa Delibašić, Jellena Lalović, Dejan Jelača srpski glumac iz Holivuda, voditeljke nacionalnog dnevnika Tanja Rađenović sa RTV Pink-a, Ana Mitić sa Prve televizije, Mila Ćurčić i Marija Lazić voditeljke, Cale i Anna Lazarević popularni youtuberi, pinkove zvezdice Ljuba Stanković, Daka Vracević, Mateja Vukašinović, Nika Purić,Teodora Tara Stojanović, i mnogi drugi sa srpske umetničke scene. 
Marko Spirić
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.