fbpx
spot_img

„Галерија АРТ”- Изложба дечијих цртежа

Изложба радова са Дечије летње школе цртања и сликања „Галерије АРТ” отворена је 23. октобра по новим цивилизациским условима: Галерија, уметничка дела, галериста и само један од 27 уметника чија се дела излажу.

„Сигурност пре свега, жао ми је, али морамо овако. Данас је овде на свечаном отварању само Љубица Марковић са својом мајком. Љубица је наш најбољи ђак свих школица за младе које организујемо задњих година. Данашња изложба су радови са темом „древног Египта”, рекао нам је галериста Дарко Гавриловић.

„Љубица Марковић има 6 година и још је у предшколској установи „Бамби”са својим вршњацима. Дар за цртање открио је њен ујак Саша из суседне Галерије „Рима” који је и довео код комшије на школовање“, рекла нам је њена мајка Ивана Ветровић.

Разочараност због изостанка публике Љубица је заменила осмехом и послала поздрав опасном вирусу. За следећу изложбу најавила је цртеже своје маме!

Miloš Ignjatović
Miloš Ignjatović
Priređivač Šumadijskog ateljea. Fotoreporter ,,Blica'', ,,LID-'a'', ,,Sportskog žurnala'', ,,Svetlosti'', ,,KG novina'', ,,Politike''.