fbpx
spot_img

AKK: Novi programi u Kutku

Poštovani,

Američki kutak organizuje nove programe, pridružite nam se već danas!!!

Full STEAM Ahead – program kreativnih radionica koje obuhvataju najzanimljivije i najpraktičnije stvari iz sveta nauke, tehnologije, inžinjerstva, umetnosti i matematike. Svake srede od 17:30h u Američkom kutku u Kragujevcu na kreativan način upoznajte 21. vek.

  1. oktobra u 17:30dođite da zajedno pokrenemo i istražimo mogućnosti 3D štampača.

U petak, 19. oktobra u 18 časova, dođite na kulinarsko putovanje sa Danbi Li, koja je rođena u Kaliforniji, najnaseljenijoj državi u Americi, mesto odakle potiču Apple, Disney, Internet, Silikonska doline i Hollywood. Velik deo svoje uspešnosti Kalifornija duguje raznovrsnom stanovništvu države. Koji je bolji način da istražite bogatu istoriju Zlatne države, ako ne kroz dinamičnu kulinarsku scenu?

Od ponedeljka se družimo na TED Talks – kreativnom programu konverzacije. Svakog ponedeljka od 17 časova

Vidimo se!

Vaš AC

 

American Corner Kragujevac

Dr Zorana Đinđića 10/III, 34000 Kragujevac
Open 7.30 am – 7 pm Monday – Friday
Tel/Fax: +381 34 208 887

AMERIČKI KUTAK KRAGUJEVAC
AMERIČKI KUTAK KRAGUJEVAC
Otvoren u Kragujevcu 6. maja 2005. godine. Ovaj projekat je rezultat saradnje između Narodne biblioteke “Vuk Karadžić“ u Kragujevcu i Uprave za javne poslove Ambasade SAD u Beogradu. Kutci su male biblioteke u američkom stilu namenjene da povećaju međusobno razumevanje između Srbije i SAD omogućujući da informacije o Americi budu dostupne na različitim formatima. Nudimo knjige, snimke, diskove, pristup internetu i profesionalne bibliotekare koji govore dva jezika, obučene da Vam pomognu da pronađete željenu informaciju o SAD-u.