fbpx
spot_img

Bezbednosni biro razvija poverenje i sigurnost okruženja

Novo formirana organizacija “Bezbednosni Biro” trudiće se da maksimalno radi za dobrobit svih pripadnika bezbednosti u Republici Srbiji a pre svega na zaštitu prava pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

Značajno je istaći veliku ulogu ljudi koji se brinu za bezbednost svih naših građana. Bezbednosni Biro ima za cilj da okupi kvalitetan kadar, koji voli svoju državu i na pravi način se brine o njoj. Osnovna dužnost jeste ulaganje u najmlađe, njihovu bezbednost, njihova znanja. Svoji edukativni rad i istraživanja iz sfere bezbednosnih nauka, pored Srbije, baziraće i u nekoliko država sveta kao što su Nemačka, Kina, SAD, Holandija, Švedska. Biro okuplja radnike policijske struke i radnike sektora bezbednosti koji će u određenom periodu raditi sa osnovcima kao i sa srednjoškolcima, gde će im kroz teoriju i praksu ukazivati na osnovna pravila u saobraćaju i kako da vode računa sami o sebi.

„Namera nam je da razvijemo poverenje i sigurnost okruženja. Cilj je zaštita od svih oblika ugroženosti a naš moto je prevencija. Što više ulažemo u prevenciju manje su šanse da do posledica bilo kakve vrste dođe. “ izjavio je Nenad Padori.

Marko Spirić
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.