fbpx
spot_img

Biković i Banderas u ruskom filmu “Izvan granica realnosti” stižu na platna naših bioskopa

Film „Izvan granica realnosti“ (Za granью realьnosti /Beyond the Edge), reditelja Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Činkvemanija, u kojem glavne uloge tumače mladi srpski glumac Miloš Biković i Antonio Banderas, biće premijerno prikazan u Srbiji 2. maja u renoviranoj Dvorani Doma sindikata u Beogradu, saopštili su danas distributeri, a prenosi RTS.

Izvan granica realnosti je jedinstven projekat ruske kinematografije, jer je snimljen na engleskom jeziku za rusko tržište, ali i za druge zemlje. S obzirom na to da se radnja filma odvija u nekoliko evropskih prestonica, film je sniman u Rusiji, Italiji i Gruziji. Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu.
Pored Bikovića i Banderasa, glumačku ekipu čine Lubov Aksenova, Jevgenij Stičkin, Vilen Babičev, Jurij Čursin i Petar Zekavica.
“Talentovani kockar okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, usred igre shvata da se namerio na mnogo snažnijeg mističnog rivala i dovodi i sebe i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice”, piše u zvaničnom sinopsisu za film.

Pogledajte zvanični trejler:

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.