fbpx

Branislav Tomašević za 30 MINUTA – Za glumca nije važno da li je lik pozitivan ili negativan. Važno je da je uverljiv

NOVA emisija “30 MINUTA” 

Petak 7. februar u 20:30h

Gost – Branislav Tomašević

Edu TV – Obrazovna televizija

 

Gost emisije 30 MINUTA ovog petka je glumac i pevač Branislav Tomašević. On filmski, televizijski i pozorišni glumac. Rođen u Gornjem Milanovcu. U rodnom kraju je završio gimnaziju i upisao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Diplomirao je u klasi profesora Predraga Bajčetića. Stalni je član Narodnog pozorišta u Beogradu. Gledamo ga u popularnoj serijiUbice mog oca”.

Ušao sam u drugoj sezoni u “Ubice” i mislim da mi je to bio jedan od najboljih poteza u karijeri. Serija je sjajna i ono što je njena posebna čar jeste što je toliko nepredvidiva. Publika ne zna šta da očekuje i to je vezuje za nju. Što se tiče mog lika Miše Zvornika, gledaoci su ga zavoleli u svoj njegovoj gadosti. Za glumca nije važno da li je lik pozitivan ili negativan. Važno je da je uverljiv. Da bi odbranio negativca, moraš da budeš uverljiv, da ti ljudi poveruju, a pre svega moraš sam sebi da poveruješ. Kada to uspeš, uspeo si sve.

Za 30 MINUTA iskreno govori o karijeri, pozorištu, porodici, sinovima, muzici.

Recimo da je muzika moja dečačka ljubav, ali sada se ozbiljno posvećujem muzici koliko i glumi. Snimao sam nedavno treći singl pod nazivomGrešan sam” . Veoma mi je važno da se svemu što radim, bilo to muzika ili gluma, posvetim maksimalno kako bih ostvario dobar rezultat. Nadam se da u tome i uspevam.

 

Autor i voditelj Dejan Jelača

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.