fbpx
spot_img

Diplomirala sa čistom 10: Tijana Zrnić najbolja studentkinja Univerziteta u Novom Sadu

Nagradu za najboljeg studenta Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2016/2017. godini osvojila je Tijana Zrnić, koja je sa prosečnom ocenom 10 završila osnovne studije energetike, elektronike i telekomunikacija na Fakultetu tehničkih nauka, saopštio je taj univerzitet.

 

Tijana Zrnić

Foto: FB/Tijana Zrnić

Osim nagrade za najboljeg studenta, Univerzitet je dodelio i nagradu “Dr Zoran Đinđić” za mladog naučnika i istraživača, a laureatkinja je ove godine Mirjana Ljubojević, docentkinja na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

 

Dobitnik nagrade “Dr Zoran Đinđić” za najbolji diplomski rad, master ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka u 2017. godini je Branko Latinčić za master rad “Problem temporalnosti u Ničeovoj i Bergsonovoj filozofiji”, koji je odbranio na Filozofskom fakultetu.

 

Specijalnu nagradu “Dr Zoran Đinđić” za poseban doprinos u nauci u 2017. godini osvojio je Dušan Jakovetić, docent na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

 

Nagrade će biti uručene u amfiteatru centralne zgrade Univerziteta. Finansijski pokrovitelj nagrade je Pokrajinska vlada.

 

Prethodni tekstNovogodišnja čestitka
Sledeći tekstMisao dana
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.