fbpx
spot_img

Dokumentarni film „Tales of Serbia“

„Tales of Serbia“ je dugometražni dokumentarni film čija je tema prirodne lepote, bogata tradicija i kulturno-istorijska baština Srbije.

Vreme je da Srbija zauzme upečatljivo mesto na svetskoj turističkoj mapi. Zato je naš cilj da obuhvatimo veliki broj najatraktivnijih lokacija iz svih delova Srbije, od dobro poznatih turističkih atrakcija, sve do skrivenih dragulja koji će kroz ovaj projekat prvi put biti predstavljeni u punom sjaju. Takođe, uvodeći aktere u priče, želimo da pored kadrova lepote Srbije prenesemo i subjektivni doživljaj na gledaoce i buduće posetioce.

Film je u omnibus formi, sastoji se od deset različitih priča, i jedanaeste koja će sve da ih uokviri. Svaka priča ima svog aktera i naglašenu temu kroz koju nas on vodi.

Na stranici „TofS“, plasiraće se fotografije i video materijal, koji će pratioce obaveštavati o lokacijama snimanja, atmosferi i procesu kreiranja od početka do samog kraja.

 

Pronađite nas na sledećim adresama:

FB https://www.facebook.com/talesofserbia/

Instagram https://www.instagram.com/talesofserbia/

Youtube – zvanični trejler

Pogledajte jedan od jesenjih prizora sa našeg snimanja na Uvcu.

FOTO: Daniel Toader

Video produkcija EIPIX:
Biljana Mrmoš – scenario, asist. režije, produkcija
Daniel Toader – režija, direktor fotografije, asist. montaže
Boris Škrbić – montaža, postprodukcija

 

Vreme je da Srbija pokaže svoje najbolje!

Vreme je za „PRIČE O SRBIJI“!

 

Pridružite nam se da zajedno otkrivamo lepote  i priče o Srbiji!

Biljana Mrmoš
Dipl. glumica i profesor srpske književnosti i jezika. Živim u Novom Sadu. Smatram da umetnost ukrašava svet zato dajem sve od sebe da negujem, širim i stvaram samo najlepše oblike.