fbpx
spot_img

Donacija princeze Katarine i Lajflajn Čikago Domu učenika srednjih škola u Ivanjici

Beograd, 21. jun 2024. – Humanitarna organizacija Lajflajn Čikago i Fondacija Nj.K.V. Princeze Katarine nastavljaju svoju misiju pružanja pomoći stanovnicima Srbije, a pre svega i mladima Srbije. Ova najnovija donacija podržava potrebe srednjoškolaca u Ivanjici koji stanuju u đačkom domu u ovom gradu.

Vođeni željom da učenicima ovog internata pruže bolje uslove za život, ovoj ustanovi su donirani sledeći predmeti: po 70 frotira, jastuka i kompleta posteljine, kao i nova video oprema. Ova donacija je omogućena konstantnom velikodušnošću g-đe Nade Stivens, koja je, zajedno sa svojim pokojnim suprugom g. Dejvidom Stivensom, već dugo godina posvećena davanju podrške radu Lajflajna Čikago.

Kako je računarska i digitalna pismenost od suštinskog značaja za mlade danas, četiri računara, jedan kolor štampač, dodatni toneri i pet paketa papira za štampanje takođe su uručeni ovom domu, zahvaljujući velikodušnoj donaciji g-đe An Mari Pujo.

„Veoma sam zahvalna g-đi Nadi Stivens i g-đi An Mari Pujo koje su svojom ljubavlju i spremnošću da pomognu omogućile ovu važnu donaciju. Zahvaljujući Lajflajn Čikagu i mojoj Fondaciji u Beogradu, srednjoškolci iz ovog internata znaju da uvek mislimo na njih. Pružanjem boljih uslova za život deci, kao i novom opremom, podržavamo njihovu budućnost, a time i budućnost naše zemlje, ali i celog sveta,“ izjavila je Nj.K.V. Princeza Katarina.

G-đa Ljiljana Đoković, direktorka Doma učenika srednjih škola u Ivanjici, izrazila je svoju zahvalnost Princezi Katarini, Lajflajnu Čikago, kao i g-đi Nadi Stivens i g-đi An Mari Pujo rekavši: „Vaša donacija nam je veoma važna i pomaže u poboljšanju uslova za rad, smeštaj i boravak učenika, korisnika Doma, kao i za njihovu dalju edukaciju.“

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.