fbpx
spot_img

Ðuro nastavlja osvajanje Amerike

b898d94c-e5e2-49a3-a300-2ed33cf44f27

Glumac Branko Ðurić-Ðuro sa svojom autorskom hit predstavom „Ðurologija“ ove jeseni ponovo ide na turneju po Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, koja počinje 10. decembra u De Mojnu (Performing Arts Hall).

Legendarni Đuro potom stiže 11. decembra u Detroit (Utica HS Theatre), 12. decembra u Toronto (Isabel Bader Theatre), 13. decembra u Čikago (Irish American Center) i 15. decembra u Boston (Regent Theatre), 18. decembra u Portland (Fort Vancouver Theatre), 19. decembra u San Hose (Montgomery Theater) i na kraju 20. decembra u Los Anđeles (Los Angeles Theatre Center). Onlajn ulaznice i info www.bekstejdz.com.

Jesenja severnoamerička turneja „Đurologije“ zakazana je zbog izuzetnog interesovanja publike, pošto je Đuro u martu ove godine imao rasprodate nastupe u Njujorku, Vašingtonu, Čikagu, Sent Luisu, Otavi, Torontu, Kalgariju i Vankuveru.

 

 

„Nova turneja se razlikuje od prethodne uglavnom po gradovima po kojima nastupamo. Očekujem i novu publiku, mada znam da će doći i dosta onih koji su već vidjeli predstavu. Upoznao sam neke koji su po tri-četiri puta gledali! Dakle, sigurno će biti i stare publike“, kaže Đuro.

„Ðurologija“‘ je zbirka Đurinih razmišljanja, koja na zabavan način predstavljaju sve ono što njega nasmejava i zabavlja, ali i
nervira, odnosno „svojevrsni anti-stend ap šou, koji ponajviše podsjeća na neposredan i iskren razgovor sa publikom“.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.