fbpx
spot_img

30 MINUTA sa Nebojšom Dugalićem

Premijera 11. Sezone emisije “30 MINUTA” 

Petak 6. Septembar u 20:30h

Gost – Nebojša Dugalić

Edu TV – Obrazovna televizija 

Gost premijerne emisije “30 MINUTA” je jedan od naših najboljih glumaca Nebojša Dugalić. Dobitnik je gotovo svih glumačkih nagrada. Ostvario je veliki broj uloga na filmu, televiziji i pozorištu. Gledamo ga u popularnim ostvarenja kao što su Žigosani u reketu, Državni službenik, Senke nad Balkanom, Pet, Jutro će promeniti sve.

Glumac, reditelj, profesor, muzičar, otac i suprug. Uspeva da na mnogo različitih polja bude jednako uspešan, voljen i poštovan. Ima petoro dece, tri sina i dve ćerke. Za 30 minuta govori kako ponekad deca vaspitavaju njega i otkriva zašto ne želi da mu se naslednici bave njegovom profesijom. Zbog uloge Voje, košarkaškog trenera smršao je 30 kilograma i dodaje da veliku zahvalnost duguje Draganu Bjelogrliću, koji mu je predložio da krene u teretanu. Promenio je način života, od ishrane do redovnih treninga. Iskreno govori o periodu kada je želeo da prestane da glumi, otkrio šta ga inspiriše i pokreće, kako vidi svet u 21. veku i po čemu se to današnji mladi glumci razlikuju od starijih generacija.

Autor i voditelj Dejan Jelača

30 MINUTA sa Dejanom Jelačom
30 MINUTA sa Dejanom Jelačom
Emisija „30 MINUTA", autora i voditelja Dejana Jelače, punih deset godina je domaćin poznatim ličnostima iz sveta filma, umetnosti, politike. U formi razgovara gledaoci iz nedelje u nedelju upoznaju medijske zvezde sa one druge manje poznate strane. Iskrenost i jednostavnost tih razgovora iz godine u godinu dobija sve veći broj gledalaca. Dejan Jelača, glumac, daje poseban i prepoznatljiv pečat emisiji, svojim šarmom, elokventnošću, spontanošću. Mera i dobar ukus je nešto što emisiju „30 MINUTA" razlikuje od sličnih formi u drugim medijima.