fbpx
spot_img

Frontmen grupe „Divlji kesten“ Igor Starović umro je, posle kraće bolesti, u 56. godini

Igor je umro na Drugoj hirurškoj klinici. Muzičaru je pukla aorta, a borba za njegov život trajala je pet dana. U jednom trenutku Igor se osetio bolje, ali je kasnije ipak preminuo.

Sve pobede, svi porazi, rastanci tuge i sreće, velike pesme i veliki uspesi, dragi ljudi i skrivena mesta, poljupci, krivice, suze, jesu koraci sudbine koja nam pokazuje ljubav. Treba ih samo pratiti, prihvatiti i tako doći do suštine koja se čuje u njegovim nezaboravnim pesmama.

Neko je rekao „kao da se odlomilo još jedno parče detinjstva“. I ja se tako osećam. Ali Igor ipak nastavlja da živi kroz svoju muziku koja će uvek imati mesto u našim srcima. Znam da zvuči patetično, ali ipak.

Otišao si u ona dobra vremena, nazad, odakle smo potekli. Zbog lepih uspomena i takvih kao ti, mirno čekam svoj red. Vidimo se jednom opet, na nekom koncertu. Počivaj u miru i neka te anđeli čuvaju. Poslednji pozdrav moj druže.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.