fbpx
spot_img

Gorela Vranjska Banja! Bend Neverne bebe održali koncert za pamćenje!

U okviru kulturnog leta manifestacija „Karanfil devojče 2019“, narodni poslanik Slaviša Bulatović, predsednik skupštine opštine Vranjska Banja, Dragan Sentić i organizatori, priredili su pravi mužički užitak.

Foto: Marko Spirić
Foto: Marko Spirić

Na centralnom trgu u Vranjskoj Banji, „Neverne bebe“, sa svojim dobro poznatim hitovima napravili su odličnu atmosferu, gde je publika mogla da uživa u puna dva sata starih i novih pesama. 

Kao što to biva koncert je počeo pesmom „A gde je ljubav“ što je oduševilo fanove benda. Potom su se nizali hitovi, „Daire“, „Priča o nama“, „Tužna pesma“, „Da ima nas“, „Praštam“, „Veliki je Bog“, „Pogledaj u nebo“, „Dvoje“,“Da ima nas“, „Kuća za spas“, „Uzmi boje“, a Milan, Tijana, Jelena i ostali članovi benda vodili su publiku na jedno predivno muzičko putovanje. 

Pojavom, stajlingom, energijom na sceni i nadasve dobrim pesmama još jednom su dokazali zašto su najbolji. 

Kraj koncerta je bio posebno emotivan pesma „Uzmi boje“, je raznežila mnoge na trgu u Vranjskoj Banji i nikome se nije išlo kući. Onda je Milan Đurđević posle glasne molbe svih fanova na trgu odlučio da se bend vrati na scenu. 

Neverne bebe je pokazao šta je odličan „štimung“, koji prave na svojim nastupima. Odlična muzika, moćni glasovi i verna publika su pravi recept za dobru zabavu. 

Marko Spirić

(Novinar i organizator estradnih dešavanja)

Kontakt: 063/188-5-998

e-mail: [email protected]

 

Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.