fbpx
spot_img

„Grbave Tange“ napokon gostuju u Beogradu

„Grbave Tange“ Šou je udruženje umetnika posvećeno konceptualnoj komediji, nastalo u Beogradu 2011. godine. Osnovna ideja na kojoj se bazira ovaj zabavni program je kombinovanje nekoliko klasičnih oblika komedije kao što su Stand Up, humoristički songovi, fizička komedija, improvizacija, slem-poezija i skečevi. Stoga, performans „Grbavih Tangi“ izgleda kao jednoipočasnovni program u kojem se pomenute forme smenjuju uz poželjno učestvovanje publike, na radost i smeh svih uključenih.

Ideja „Grbavih Tangi“ je stalna promena programa u skladu sa aktulenim temama u zemlji i svetu, kao i svakodnevnih životnih situacija. U ležernom stilu, kroz humor i zabavne teme prolazimo sa vama kroz apsurde vremena u kojem živimo i dajemo jedan pogled iz drugog ugla. Možda tako, jednom, uz vašu pomoć i promenimo stvarnost.

Na radost verne publike, „Grbave Tange“ napokon nastupaju u Beogradu, u klubu „Petak“(Lomina br.14) 22.09. sa početkom u 21h, a jedan od osnivača benda, Miodrag Stošić otkrio je za naš portal šta možemo da očekujemo na nastupu:

-Pričaćemo vam o tome koliko je zaista vrelo u Srbiji – da li realno izmerena temperatura od 37 stepeni stvara subjektivan osećaj: „Vrelo mi je kao mladežu ispod šešira Harisa Džinovića? Da li na Balkanu ima predrasuda i pored svega, ili se to NGO sektor samo ciganči?  Svi znamo za letnje šeme ali šta su jesenje šeme? Kako je Marinko Rokvić postao srpski Čak Noris?

Publika može da očekuje i najnovije, nikad izvođene pesme koje žanrovski vrludaju ali pogađaju pravo u metu. Saznajte kako izgleda „Balerina“ sa Ibarske magistrale. Da li je „Albino Rom“ najdikriminisanija etnička grupa na svetu? A proverićemo i da il se devojka iz pesme „Babojebac“ konačno udala.

Kao i svaki put imaćemo svoje goste komičare kao i nagrade za našu vernu publiku. Sve u svemu, biće ovo jedno veče puno domaće atmosfere iako u klubu „Petak“ nastupamo prvi put (nadamo se ne i poslednji).

Marija Radojičić
Marija Radojičić
Iz Lajkovca. Objavila sam zbirku poezije humanitarnog karaktera "Mapa snova", a snovi me zapravo drže budnom u životu.