fbpx
spot_img

Heroji stigli u Beograd – veliki uspeh srpskih olimpijaca!

Srpski paraolimpijski su stigli u Beograd sa četiri medalje i izneli utiske sa najveće sportske smotre.

– Nema srećnijeg čoveka od mene. Ovo što smo u Tokiju uradili, zaista je fantastično. Naš tim u streljaštvu uspeo je da osvoji četiri medalje, ja dve – rekao je strelac Dragan Ristić, osvajač dve zlatne medalje na Paraolimpijskim igrama po dolasku u Beograd iz Tokija.

– Bio sam spreman i za vazdušnu pušku i za MK. Kada sam stao na liniju, rekao sam: “Kad, ako ne sad?” Bilo bi šteta da nisam uspeo da dođem do medalje, pored svih treninga i domaćih takmičenja – rekao je Ristić na konferenciji za medije.

Srebrni parastrelac Laslo Šuranji rekao je da je celokupan tim postigao veliki uspeh, ali da je bilo i veoma teško.

Bilo je jako teško, to je ugao koji ljudi ne vide. Sve ove pripreme i treninzi su bili jako teški. Izgleda da smo nešto dobro uradili. Ovo je jedan veliki uspeh za celu našu ekipu – izjavio je Šuranji.

Zdravko Savanović, takođe srebrni parastrelac, istakao je da je zadovoljan postignutim uspehom i da se ekipa već sprema za naredne Igre u Parizu.

– Zadovoljan sam, ovo je moja prva medalja na mađunarodnim takmičenjima u pojedinačnoj konkurenciji. Prezadovoljan sam rezultatom, srećan sam što je ostvaren jako visok rang. Sledeće godine imamo dva jaka takmičenja, zatim Igre u Parizu. Spremamo se za to – rekao je Savanović.

Izvor: republika.rs

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.
WordPress PopUp Plugin