fbpx
spot_img

Hornsman Coyote 10. decembra prvi put u Vranju!

Legendarni srpski muzičar Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote, nastupiće 10. decembra u Caffe billiards club “DARKWOOD” u Vranju, u okviru turneje koja promoviše njegovo aktuelno izdanje „Sevengreen“ iz 2017. godine.

Nekadašnji frontmen Eyesburna je sa svojim solo projektom ove godine zabeležio niz nastupa širom Srbije i Evrope, od kojih se posebno izdvaja turneja na Malti i turneja po Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj, kao i nastupi na domaćim festivalima kao što su Love Fest, Belgrade Beer Fest i Exit.
Po rečima ovog muzičara, prethodna sezona je koncertno najaktivnija do sada (za Hornsman Coyote), a koncertne aktivnosti će se nastaviti i u narednom periodu. Planiran je još niz turneja kao i festivalskih nastupa tokom ove i naredne godine.

U 2018. godini, Hornsman Coyote je pored svog albuma, bio deo još 7 izdanja na kojima je gostovao kao muzičar, od kojih se posebno izdvaja saradnja sa Del Arno Bendom na pesmi „Još uvek ima nade“.
Album Sevengreen je deseti studijski album za Hornsman Coyote, koji je izdat pod okriljem izdavačke kuće Ammonite Records iz Beograda.

ULAZNICE U PRODAJI NA DAN KONCERTA!
CENA: 350 RSD!

 

Marko Spirić 

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.