fbpx
spot_img

I ove godine je ponela titulu miss Sajma! Književnica oduševila medije i čitalačku publiku!

Srpska, istaknuta i cenjena književnica i novinarka Božica Velousis, inače dobitnica prestižnih priznanja i nagrada kojima se danas retko ko može pohvaliti, definitivno će pamtiti ovogodišnji Sajam knjiga u Beogradu!

Književnica je i ove godine učestvovala na Sajmu knjiga u Beogradu, na kojem je premijerno predstavila svoje novo književno delo „ Život je lep“ koje sadrži čak 114 pesama, a koje je uredio g. Zlatomir Jovanović. Da poezija donosi svima radost, pa čak i medijima, uverili smo se prethodnih nedelju dana na ovom velikom nacionalnom dešavanju na kojem su se okupili književnici iz svih krajeva Balkana i Evrope.

Plaketu najšarmantnije i najsrdačnije književnice, Božica je nezvanično ponela od strane medija i publike, jer je čitave dane provodila dajući izjave i fotografišući se sa dugogodišnjom publikom, ali naravno potpisujući aktuelna i prethodna izdanja.

Književnica se rado odazvala pozivu mnogih predstavnika promocija i štandova, te je viđena na Naxi Radiju, Radio Televiziji Srbije, štandu Kancelarije za Kosovo i Metohiju, štandu dijaspore i Srba iz regiona, Derete, Čigoje, Matice srpske, Vukotić Media… Ovom prilikom, za naš portal je izjavila da bi trebalo da Sajam traje dve nedelje kako bi obišla sve uvažene kolege i izdavače sa kojima sarađuje i koje poštuje.

 

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.