fbpx
spot_img

Iskoristite popust za konferenciju „Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice“ i time donirajte za vrtić u Užicu

Vrhunski stručnjaci za oblasti ranog razvoja i adolescencije govoriće 10. maja na konferenciji “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” u MTS dvorani, sa zajedničkim ciljem prikupljanja sredstava za adaptaciju vrtića u Užicu i ispunjenja misije Fondacije Novak Đoković da do 2030. godine svako dete u Srbiji ima mesto u vrtiću.

Fondacija Novak Đoković ponosno najavljuje svoju prvu regionalnu konferenciju o roditeljstvu, koja će se održati 10. maja u MTS dvorani, pod nazivom “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice”. Nakon inspirativnih i veoma posećenih gostovanja dr Šefali i dr Gabora Matea, Fondacija Novak Đoković je odlučila da okupi domaće i regionalne stručnjake koji će deliti svoje dragoceno znanje, veštine i iskustva na temu roditeljstva, ranog razvoja i adolescencije.

Među predavačima će biti neki od najvećih domaćih i regionalnih stručnjaka iz oblasti psihologije, medicine, psihoterapije, sporta i drugih relevantnih disciplina, poput Vladimira Borovnice, dr Aleksandra Misojčića, prof. dr Nirvane Pištoljević, Smiljane Grujić, Vesne Brzev-Ćurčić, Jelene Holcer, dr Biljane Pirgić, Igora Jurića, Ksenije Krstić, Dobrinke Kuzmanović i mnogih drugih. Oni će predstaviti primere uspešnih praksi i programa za roditelje, pružajući uvid u rad sa decom u svim fazama njihovog razvoja.

Konferencija “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” sastoji se od dva celodnevna programa – Rani razvoj, koji će se odvijati od 9:30 do 18h u velikoj sali, kao i Odgajanje tinejdžera, koji se dešava u istom periodu u sali broj 6. Osim toga, tokom celog dana u različitim terminima održavaće se i interaktivne radionice, gde će predavači raditi sa manjim grupama na teme za koje su eksperti.

PROGRAM KONFERENCIJE

Program konferencije namenjen je pre svega stručnjacima – psiholozima, pedagozima, vaspitačima, nastavnicima, učiteljima, profesorima, logopedima, defektolozima, medicinskim i socijalnim radnicima – ali i roditeljima i svim brižnim osobama dece u ranom razvoju i/ili adolescenciji, i kao takav akreditovan je od strane Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja i priznat kao oblik stalnog stručnog usavršavanja, te će svi koji prisustvuju programu Rani razvoj ili Odgajanje tinejdžera dobiti sertifikat.

Cene karata za rane prijave snižene su do 8. aprila za programe Rani razvoj i Odgajanje tinejdžera, a dostupne su za kupovinu na sajtu Tickets.rs.

KUPITE KARTU
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.