fbpx
spot_img

IZABRANA NAJLEPŠA DEVOJKA VOJVODINE

Dvanaesto i poslednje polufinalno takmičenje ovogodišnjeg izbora za Mis Srbije (pod licencom Miss World i Miss Universe), izbor za Mis Vojvodine, održano je u golf centru Žabalj nadomak Novog Sada. Partner u organizaciji ovog prelepog događa je Serbia Fashion Week.  U izuzetno jakoj konkurenciji četrnaest takmičarki, titulu najlepše devojke ponela je Bojana Bojanić (iz Novog Sada). Bojana ima 20.godina i studira Fakultet za bezbednost i kriminalistiku. Uspešno se bavi modelingom a kao jedan od najvećih uspeha ističe organizaciju humanitarne modne revije. Govori engleski i turski jezik, a trenutno uči arapski.

Pored toga što je ponela titulu Mis Vojvodine, Bojana se plasirala direktno u Finale Izbora za Mis Srbije, postala je zaštitno lice Golf centra na Žablju i najbitnije – dobila je stipendiju za kompletno studiranje na R&b Koledžu.

Za prvu pratilju proglašena je Dragica Mihajlović, dok je druga pratilja Tea Živković.

Žiri za izbor najlepše devojkeVojvodine činile su zvanice iz javnog života, između ostalih Tanja Petrović, proslavljena karatistkinja, Rada Đuričin doajen srpskog glumišta, muzičar Ćemo, pevač Aleksa Perović…Za Mis fotogeničnosti, koje je birao žiri novinara na čelu sa Majom Manojlović, novinarom infromativne redakcije Pinka, proglašena je Larisa Gadnjai, dok je titula Mis Šarma pripala Đurđini Vojvodić.

Izbor su uveličali i nastupi mladih zvezda Ljupke Stević i Alekse Perovića, te iskusna pevačica etno muzike Milice Dugalić. Glumica Rada Đuričin takođe uveličala događaj lepom besedom. Krunu je pobednici uručila aktuelna Mis Srbije za Mis sveta Marija Ćetković koja je i sama prošle godine izabrana prvo za najlepšu devojku Vojvodine, a nakon toga u finalu i za najlepšu devojku Srbije.

Devojke su u golf centru na Žablju u prvom izlasku nosile venčanice Vladanke Celić, u drugom modele Ras Fashion, a u treće, najsvečanijem predstavljanju haljine Ivane Đurović.

Tim stručnjaka na čelu sa Vesnom de Vinčom, predsednicom Kompanije Mis Yu, u poslednjim nedeljama septembra pripremaće devojke za finalni nastup i izbor najlepše Srpkinje u 2015. godini.

Nakon izbora u Čačku, Vladimircima, Šapcu, Surčinu, Beogradu, Kosovskoj Mitrovici i, sada, Novom Sadu, čije favoritkinje idu direktno na pripreme i dobijaju stipendiju beogradskog R&B koledža, na finalnom kastingu iduće nedelje biće odabrane finalistkinje koje će činiti najuži izbor ovogodišnjih priprema u Porto Karasu (Grčka) koji će biti finalizovan sredinom oktobra, izborom za Mis Srbije 2015.

 

Prethodni tekstKad joj vreme nije
Sledeći tekstFotografija dana
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.