fbpx
spot_img

Izbor Miss sedam kontinenata sveta

Sanjajmo Bojana Mijović, devojka skromna, prirodna, a nada sve uporna je dosanjala svoj san. Oduvek je želela biti model. Dok su to mogle lutke, ona je bila donekle ispunjena.

Kad je prerasla i krenula škola i ostale obaveze počela je da sanja,mašta crveni tepih,bljesak blica i crveni tepih. Prijavila se na takmičenje VILA VINA na Paliću, koju je organizovala njena sadašnja mentorka Ankica Utornik Orčić i pobedila. Njenoj sreći nikad kraja.

Ovog vikenda je bila pozvana zajedno sa svojom mentorkom da prisustvuje humanitarnoj manifestaciji za decu sa posebnim potrebama u Sutomoru, a preko svoje sada matične kuće TOP 3 MODELS MONTENEGRO iz Čanja predstavila se publici.“ Srce mi umalo nije iskočilo iz grudi od sreće“ – kaže Bojana. „Crveni tepih, konačno moj san“. Ko je Bojana Mijović? Skromna devojka, oči kao u gazele, hod kao u srne. Učenica 4 godine gimnazije, odličan đak poslušno dete kažu roditelji.

Pa ipak je privukla pažnju žirija, a u predivnom hotelu Sea Forte u Sutomoru osvojila srca publike. Nisu štedeli dlanove da joj dokažu i pokažu koliko im je draga, i koliko joj žele srecu za takmičenje u Turskoj.

A Bojana će sledeće godine u srpskoj narodnoj nošnji sa srpskom zastavom izaći na pistu za Miss 7 kontinenata sveta. Kaže spremìt će se i mora pobediti. To kažemo i mi. Budimo podrška našoj Bojani da dosanja svoj san do kraja.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.