fbpx
spot_img

Jos jedna u nizu akcija davanja krvi u radničkom restoranu fabrike „SIMPO“ u Vranju!

Udruženje davalaca krvi SIMPO i Humanitarno udruženje  u sastavu Telekoma, organizuju redovnu akciju davanja krvi u radničkom restoranu fabrike 29. septembra u periodu od 11:00 do 14:00 časova.

Ovo je redovna akcija davanja krvi u Simpu koja se održava jednom godišnje u poslednjih 17 godina, od kada sam i postao predsednik udruzenja 2010. godine, nakon odlaska u penziju rekordera u davanju krvi Zorana Mladenovića. Pored toga što organizujemo akciju u Simpu, odlazimo i u druge gradove, pre svega Niš, Jagodinu, Zaječar, Novi Sad, Šid kako bi se priključili akciji davanja krvi, što očekujemo da i oni sada budu gosti u našoj akciji. Poseban akcenat stavice se na podizanju svesti o humanosti i znacaju dobrovoljnog davanja krvi. Biće tu deca fudbaleri, fudbalske sudije, deca iz raznih škola koja će svoje znanje i umetnost primeniti na crtežu na temu humanost – kaže predsednik udruženja  Ivica Mladenović.

Nakon završetka akcije biće organizovan ručak  u znak zahvalnosti u mlečnom restoranu, davaocima će biti dodeljene zahvalnice i povelje, a zatim sledi muzički program od 15:00 do 18:00 časova.

Imajući u vidu nedovoljne količine rezerve krvi, što značajno otežava blagovremeno lečenje bolesnih i povređenih, podržite ovu humanitarnu akciju.

Krv mogu da daju sve osobe uzrasta od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da jedu pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri meseca za osobe ženskog pola.
SPONZORI PORTALA :

Sinonim za udobnost naših korisnika! 
24 sata Vama na raspolaganju!
Proverite zašto smo najbolji “HALO TAXI” – VRANJE 
Kontakt:  017-400-400 i 063-7-400-400   
Mi vozimo naš grad “HALO TAXI” – Udoban, bezbedan i stize uvek na vreme! 

 

Posetite najbolji kozmetički salon SILUETTE
ul. Lenjinova 19 – Vranje
telefon: 069/12-47-958 💖 💝 💕 💓
Vaš partner na putu do lepote !

Novinar Marko Spirić
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.