fbpx
spot_img

Kad se zagledam u sebe i vidim…

Sledi sastav Mihaila Todorovića, učenika IV3 odeljenja, Osnovne škole „Radoje Domanović“ iz Kragujevca. Nastao je u školi, na času i prenet je u izvornom obliku. Ocenjen je dvema velikim peticama. Prva je za Mihaila, druga za roditelje.

 

Izvor: zastavki.com
Izvor: zastavki.com

Ja skoro nemam ništa da krijem. Kad se zagledam u sebe, vidim dobre i loše stvari i osobine. Na ovom papiru napisaću sve.

Nešto što nikada neću zaboraviti jeste najlošije delo koje mi je urezano u srcu. Moje najlošije delo je laž. Svake godine sam ispričao bar po jednu stvar. Sve te misli stigle su me u drugom razredu. Došao sam kod majke, skoro zaplakao i rekao joj sve. Posle sam rekao tati i mislio sam da će da me kazni, ali nije, već mi je oprostio i objasnio da je laž jedna od najgorih stvari, a najbolja stvar koju sam uradio još nije ispunjena. Najbolja stvar će biti kad završim fakultet, zaposlim se i oženim se lepom i pametnom devojkom sa kojom ću dobiti prelepu i pametnu decu. Tada će biti svi ponosni na mene, a najviše roditelji i moj rođeni brat Đorđe. U teškim trenucima bio sam nezadovoljan, gorela je vatra u meni, bio sam narogušen, a u dobrim situacijama bio sam ponosan na sebe i srećan.

Nadam se da ću ispuniti svoje najbolje delo, i da ću raditi još puno sličnih i da ću biti presrećan sa mojom dragom i prekrasnom porodicom.

 

Sastav osmislio i napisao valjani dečak: Mihailo Todorović

Sastav ocenila divna učiteljica: Biljana Nikić

Tekst otkucao ponosni tata: Zoran Todorović

 

 

 

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.