fbpx
spot_img

Osmu godinu u nizu Nole će igrati u četvrtfinalu ATP turnira u Dubaiju.

U poslednjem meču osmine finala drugi teniser sveta savladao je Roberta Bautistu Aguta (51) iz Španije ubedljivim rezultatom 6:1, 6:3 za samo 57 minuta.

Još jedna fantastična partija srpskog tenisera u Emiratima. Od prvog poena Novak je bio dominantan na terenu, pružajući ofanzivnu igru sa osnovne linije. Nakon brejkova u drugom i četvrtom gemu, Novak je vrlo brzo stigao do vođstva od 5:0. Sjajnu seriju Srbina Bautista Agut prekinuo je u šestom gemu kada je osvojio svoj jedini gem u ovom periodu igre.

izvor : Novakdjoković.com

U drugom setu Španac je pružio nešto jači otpor. Ipak, poklekao je u petom gemu kada mu je prvi nosilac po treći put oduzio servis i ostvario prednost dovoljnu za lagano privođenje susreta kraju.

Statistika: as poeni (4-0), dvostruke servis greške (2-1), direktni poeni (22-3), neiznuđene greške (20-16).

izvor: Zvaničan sajt Novaka Đokovića

Mišo Koprivica
Mišo Koprivica
Mišo Koprivica je od svog ranog opismenjavanja veliki ljubitelj stripova, a tu sklonost nije zasenio ni razvoj interesovanja prema lepoj književnosti, raznolikoj stručnoj literaturi, prema raznim (sup)kulturnim sadržajima uopšte. Svoje malo bekstvo i nadgradnju nad zamućenom kolotečinom nalazi i u pisanju i konzumiranju poezije, uživanje u slušanju muzike i skromnim porodičnim kretanjima. Oženjen je i otac dvoje dece.