fbpx
spot_img

Konkurs: UAS Godišnja nagrada za 2017.

Udruženje arhitekata Srbije raspisuje konkurs za dodelu Godišnjih nagrada za arhitekturu za 2017. godinu.

 

Nagrada Udruženja arhitekata Srbije se dodeljuje za:

A. Najuspešnije arhitektonsko delo iz svih oblasti arhitekture autorima pojedincima ili autorskim timovima, realizovano u protekloj godini zaključno sa 31.12.2017.godine za Godišnju nagradu „Aleksej Brkić“.
B. Izvedeno delo naših arhitekata koje je realizovano u inostranstvu u konkurenciji za povelju Udruženja  arhitekata Srbije, u protekloj godini, zaključno sa 31.12.2017.
C. Nagrada za najuspeliji  studentski  projekat arhitekture studentima  arhitekture, nastao u  toku nastavnog procesa u protekloj 2017. godini.

 

Predlagač je dužan da Žiriju u pisanoj formi podnese:

  • prijavu kandidata sa informacijom o objektu kojim se kandidat kandiduje za nagradu; a naročito, dokaz o članstvu područnog Društva arhitekata,  grafičke priloge (situaciju osnove i preseke) koji će omogućiti odgovarajući uvid u sadržaj i rešenje, kratko tekstualno objašnjenje i fotografije objekta iz kojih se može sagledati  ukupan gabarit – obavezna predaja i na cd-u.
  • izjavu da je objekat završen u godini za koju konkuriše.
  • predlagač može podneti za predloženo delo i već ranije  objavljene ocene, mišljenja, kritike i drugi raspoloživi materijal (ukoliko postoje) koji prezentuje, tumači i osvetljava kandidatov doprinos i podkrepljuje razlog za kandidaturu
  • Za predloženi studentski projekat, predlagač je dužan da Žiriju u pisanoj formi podnese: prijavu kandidata sa informacijom o projektu kojim se kandidat kandiduje za nagradu, grafičke priloge projekta koji će omogućiti uvid u sadržaj i rešenje, tekstualni opis projekta, preporuku predmetnog nastavnika kao i drugi raspoloživi materijal o studentskom projektu– obavezna predaja i na cd-u.

 

Konkurs za nagradu se raspisuje od 16.07.2018, a rok za podnošenje predloga sa kompletnom dokumentacijom je do 25.09.2018.godine do 15.00 časova.

 

Predlozi se dostavljaju na adresu Udruženja arhitekata Srbije i Društva arhitekata Beograda, Kneza Miloša 7a/III, soba 32, svakog radnog dana od 09,00 do 16,00 časova, kontakti: 011/3230-059, 3239-754, [email protected].

Izvor: najstudent.com

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.