fbpx
spot_img

Kraljevski „Oskar popularnosti“ nadmašio sva očekivanja

U okviru Međunarodnog karnevala u Vrnjačkoj banji 11. jula  održan je 7. Kraljevski „Oskar popularnosti“ pod sloganom Revija hitova koji su otvorile legende narodne muzike Ljuba Lukić i Radiša Marković čiji su se hitovi „Ja sam ostavljen“ i „Neznanka“ orili Vrnjačkom Banjom pred 30 000 posetilaca.

Bojan Marović i Marko Spirić

Uz pratnju izuzetnog Atrix benda, nagrađeni su još i Bojan Marović, Milica Milisavljević Dugalić, Seka Tomičić iz Tivta, Dijamanti bend, sestre Gobović, Meri Jankucić, grupa Kal, Saša Dedić, Radoslav Mijatović Jež, najpopularnija Youtuberka na Balkanu AnNa Lazarević, Mc Stanko koji je specijalno za ovu priliku došao iz Austrije, kao i Beti i Saša Zlatiborac kao najuspešniji muzičari iz diaspore.Od privrednika i javnih ličnosti, nagradama su krunisani Dino park Zlatibor, Ivana Đorađević za knjigu Mnogo bitna, Suzana Mančić, Mileva Pavlović za emisiju Život sa Milevom, arhitekta Nenad Veličković, hotel Tonanti, Studio obrazovanja Znanje, novinar Marko Spirić, Lakeauto trade Čačak, Turistički kompleks Grabak, Krcino zlato,

Sestre Gobović i Marko Spirić

Reviju hitova ispratilo je više od 3 000 posetilaca koji su uživali u jednom prelepom muzičkom vremeplovu. Ipak največe oduševljenje mladih izazvao je nastup popularne youtuberke Anne Lazarević sa kojom su pevali svi u glas.

Producent događaja, Dejan Pantić, još jednom je pokazao da je izuzetan organizator i domaćin koji se učesnike događaja ugodtio u najekskluzivnijem hotelu u Vrnjačkoj Banji, sa 5+ zvezdica, Tonanti.

Suzana Mančić i Marko Spirić

Iste večeri na velikoj sceni u Vrnjačkoj Banji, nastupala je folk diva Lepa Brena koja je pevala pred 30 000 posetilaca.

Više slika pogledajte u našoj galeriji.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.