20. Januara 2020. | 21:42
Početna / Sport / Krstajić iznenadio album

Krstajić iznenadio album

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić iznenadio je popularnog proizvođača albuma za sličice  pre početka Svetskog prvenstva.

Pred svako veliko takmičenje, ljubitelji sporta sa velikim oduševljenjem i euforijom skupljaju sličice miljenika. Ipak, ovaj put su napravljene najmanje tri greške kada je reč o reprezentaciji Srbije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na preliminarom spisku selektora Krstajića nema Nemanje Gudelja, Jagoša Vukovića i Nikole Maksimovića, a njihove sličice mogu da se nađu u čuvenom albumu među 18 naših fudbalera.

Podsetimo, Srbija će na SP igrati u E grupi sa Kostarikom (17. jun), Švajcarskom (22. jun) i Brazilom (27. jun)

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Uroš Selenić

Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...