fbpx
spot_img

Krstajić iznenadio album

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić iznenadio je popularnog proizvođača albuma za sličice  pre početka Svetskog prvenstva.

Pred svako veliko takmičenje, ljubitelji sporta sa velikim oduševljenjem i euforijom skupljaju sličice miljenika. Ipak, ovaj put su napravljene najmanje tri greške kada je reč o reprezentaciji Srbije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na preliminarom spisku selektora Krstajića nema Nemanje Gudelja, Jagoša Vukovića i Nikole Maksimovića, a njihove sličice mogu da se nađu u čuvenom albumu među 18 naših fudbalera.

Podsetimo, Srbija će na SP igrati u E grupi sa Kostarikom (17. jun), Švajcarskom (22. jun) i Brazilom (27. jun)

Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...