fbpx
spot_img

Lajflajn Kanada i princeza Katarina pomažu domove za decu u Srbiji

DONACIJA LAJLFAJN KANADE DOMU ZA DECU I OMLADINU PREKO FONDACIJE NJ.K.V. PRINCEZE KATARINE

Beograd, 24. mart 2021. – Lajflajn Kanada preko Fondacije Nj.K.V. Princeze Katarine donirala je preko potrebnu opremu i edukativne igračke u vrednosti od 300.000 dinara Domu za decu „Vera Blagojević“ u Srbiji.

Zahvaljujući ovoj velikodušnoj donaciji, deca koja borave u Domu u Banji Koviljači dobila su nove dušeke i posteljinu, edukativne igračke i preko potrebnu opremu koja će olakšati rad vaspitačima.

„Humanitarna organizacija Lajflajn Kanada i njeni donatori u dijaspori nastavljaju da pomažu Domu u Banji Koviljači i odgovaraju na potrebe dece. Na taj način, podrškom, pokazuju deci da ljudi u dijaspori brinu o njima i žele im srećno i bezbrižno detinjstvo“, rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

Gospođa Mira Lalović, direktorka Doma za decu i omladinu u Banji Koviljači, izrazila je veliku zahvalnost Lajflajn Kanadi i Fondaciji Nj.K.V. Princeze Katarine, u ime osoblja i dece.

DONACIJA LAJFLAJN KANADE DOMU ZA DECU U SRBIJI PREKO FONDACIJE NJ.K.V. PRINCEZE KATARINE

Beograd, 19. mart 2021 – Lajflajn Kanada preko Fondacije Nj.K.V. Princeze Katarine obezbedila je velikodušnu donaciju u vrednosti od 400 000 dinara Domu za decu sa posebnim potrebama „Stanko Paunović“ iz Negotina.

Deca koja borave u Domu „Stanko Paunović“ u Negotinu dobila su nove dušeke, setove posteljine i preko potrebne strunjače. Ova vredna donacija kompanije NuVoxx Communications obezbeđena je posredstvom humanitarne organizacije Lajflajn Kanada čiji je pokrovitelj Nj.K.V. Princeza Katarina.

“Veoma sam zahvalna čudesnim ljudima iz Kanade i svim našim prijateljima iz dijaspore koji uprkos teškoj situaciji u svetu nastavljaju da obezbeđuju i prikupljaju pomoć za decu koja žive u Domovima. Oni zaslužuju srećno, bezbrižno i sigurno detinjstvo, a naša dužnost je da im to i obezbedimo. Osmesi na dečjim licima su najveća nagrada za sve nas” rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

Gospođa Snežana Marković, direktorka Doma, i deca koja u njemu borave izrazili su veliku zahvalnost humanitarnoj organizaciji Lajflajn Kanada i Fondaciji Nj.K.V. Princeze Katarine na podršci koju pružaju Domu za decu “Stanko Paunović”.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.