fbpx
spot_img

Leteći start Čarobne knjige…

Potražite novi tom! MERKURIO LOI 3
   Dve nove priče koje će vas ostaviti bez daha: „Nesrećnik“ i „Šetnja po Rimu“

   Merkurio Loi nije običan čovek. On je i profesor, i ljubavnik, i filozof… ali, pre svega, on je neverovatno radoznao. Ta znatiželja često ga dovodi u neobične i opasne situacije. Njegove duge šetnje misterioznim Rimom 19. veka često se završavaju uplitanjem u mračne poslove nekog od tadašnjih tajnih društava. Njegov mladi asistent Otone, i sam je član jednog od takvih društava, što predstavlja odličnu podlogu za uzbudljiv istorijski triler.
   Napete i uverljive priče ovog serijala plene pažnju čitalaca i dobijaju pohvale kritike zbog sugestivne italijanske scenografije, dinamične radnje i punog kolora.
   PORUČITE ODMAH!

   NA LETEĆEM STARTU! „Merkurio Loi 3“ je na Letećem startu od 06. do 09. marta u striparnici „Čarobna knjiga” u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford” na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books” u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 870 dinara po tomu. Po završetku Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.000 dinara, dok ćete ga u ostalim knjižarama moći nabaviti po ceni od 1.299 dinara.


 

   TREĆA KNJIGA IZ SERIJALA KOMESAR RIČARDI
   U ovom tomu, sve četiri priče su u crno-beloj tehnici, baš kao što su originalno objavljene u Il Commissario Ricciardi Magazine 2018.

   Četiri uzbudljive priče o čuvenom komesaru u samo jednom tomu!
   PORUČITE ODMAH

   „Komesar Ričardi” je  strip zasnovan na seriji romana o čuvenom komesaru, liku kog je stvorio poznati italijanski pisac Maurico de Đovani (Maurizio de Giovanni).
   Pred vama je nova knjiga s četiri uzbudljive priče o komesaru Ričardiju uz koju dobijate i intervju s njegovim tvorcem Mauricijom de Đovanijem, iz kog ćete saznati kako je nastao lik čuvenog komesara, pročitaćete zanimljivosti o književnom i stripskom životu tog junaka, kao i o drugim likovima iz serijala.
   Evo priča iz treće knjige:
DESET PARA: Ubistvo jedne devojčice zauvek menja sudbinu mladog Luiđija Alfreda Ričardija.
OTIĆI I OSTAVITI: Doktor Modo čini sve da spase život dečaka kog je majka ostavila u bolnici.
BUKET CVEĆA: Brigadir Majone prati neobičnog lopova tokom proslave narodnog praznika Insenje.
GROZNICA: Smrt jednog slepca u Španskoj četvrti otkriva neizlečivu strast prema lutriji u Napulju.

   NA LETEĆEM STARTU! „Komesar Ričardi“ 3 biće na Letećem startu od 06. do 09. marta u striparnici „Čarobna knjiga” u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford” na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books” u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 800 dinara. Po završetku Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 900dinara, dok će u ostalim knjižarama ona biti 1.199 dinara.

Izvor: Čarobna knjiga

Prethodni tekstNedeljni horoskop
Sledeći tekstVic dana: Poklon
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.