fbpx
spot_img

Manifestacija „Zimski dani prosvetnih radnika“

Organizaciona jedinica Centra za obrazovanje Kragujevac, Centar za stručno usavršavanje ove godine organizuje, dvanaestu po redu, manifistaciju „Zimski dani prosvetnih radnika“. Tema ovogodišnje manifestacije je „Onlajn nastava – od izazova do primera dobre prakse“ i, kao i prethodnih godina, pripremili smo preko deset aktivnosti za zaposlene u vaspitno-obrazovnim i obrazovno-vaspitnim ustanovama.U skladu sa aktuelnom epidemijskom situacijom, ove godine ćemo sve predviđene aktivnosti realizovati onlajn, putem Microsoft Teams platforme.

Ove godine, kao i prethodnih, imaćete priliku da čujete predstavnike Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja. Pored predstavnika navedenih institucija, primere dobre prakse ćete čuti i od kragujevačkih vaspitača, nastavnika, stručnih saradnika i direktora vaspitno-obrazovnih i obrazovno-vaspitnih ustanova.

Celokupni program, agenda stručnog skupa, kao i prijavni formular možete pronaći u prilogu ovog teksta.

Celokupni program možete pogledati OVDE.

U sklopu programa, šaljemo vam i agendu stručnog skupa, koji će se, realizovati 6. februara 2021. godine, takođe onlajn.

 

Prijava za predviđene aktivnosti se vrši popunjavanjem prijavnog lista, a ovom prilikom vas molimo da vodite računa o ciljnoj grupi za svaku aktivnost, kao i o dozvoljenom broju prijavljenih za svaku ustanovu.

Agendu stručnog skupa možete pogledati OVDE.

Uz to, posebno naglašavamo da je obavezna imejl adresa svakog prijavljenog, radi kasnijeg slanja potrebnih informacija, uputstava za pristup platformi i učešće na stručnom skupu/seminaru/radionici.

 

Za sva pitanja i informacije, stojimo vam na raspolaganju (Vladimir Sredojević, stručni saradnik: 060/55 98 801)

 

S poštovanjem,

Centar za obrazovanje Kragujevac

O.J. Centar za stručno usavršavanje

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.