fbpx
spot_img

Marko Spirić: IZBOR VILE VINA I MALOG VILENJAKA

Manifestacija održana 26.09 2020 godine je izazvala veliku pažnju kako medija tako i učesnika. Prvi put kod nas, po ugledu na Slovence koji biraju kraljicu vina, se u Subotici odvažila gospođa Ankica Utornik Orčić da pokrene manifestaciju VILA VINA. 

Majkin salaš, na domaku Palića taj dan je bio mesto mode, glamura i vina gde je učestvovalo je devet devojaka VILA i deset malih VILENJAKA.

Modne kreacije Kreativa iz Sremskih Karlovaca, Lydija of Denmark iz Danske i Vanese Kesegi iz Subotice, su učinile da Vile izgledaju čarobno.

Žiri u sastavu Ćana Mitrovič, Aneta Farago, Renato Henc, Miroslav Čavić, Zorana Pavić i Dragan Ristić su zaista imali težak zadatak u oba segmenta.

VILE lepršave, nežne, u prelepim haljinama su šetale, pokazale svoju nežnost i mekoću. Za razliku od VILENJAKA koji su bili slatki, stidljivi i pokazali šta znaju.

 

Manifestaciju je otvorio gospodin Zoran Jojić zamenik gradonačelnika grada Berane iz Crne Gore koji je došao sa svojim malim sugrađanom Viktorom Đukićem za koga svi znamo da je najlepše dete sveta za 2019 godinu.

U svom obraćanju je rekao da mladi treba da koriste svaku šansu, jer nikada se ne zna možda baš večeras bude nekome put za dalje. 

Sama gospođa Ankica je vodila program, vrlo uspešno, i gosti su se divno zabavljali uz muziku Jasne Đokić, Zorane Pavić i Renata Henca. Divno popodne, suncem okupan salaš, divna muzika, stvorila je utisak posebnog života, van svih problema i nedaća. Ogromne prskalice, dim, balončići su obeležili kraj izbora VILE I VILENJAKA.

Zadovoljne devojke sa cvećem i lentama, deca sa poklonima i lentama odšetali su pomračinom koja je polako počinjala nad salašom. Jedino je Ankica stajala i obrisala po koju suzu radosnicu.

Njena VILA VINA prvi put je doživela veliki uspeh. Čestitamo i želimo još tako lepih manifestacija i VILA I VILENJAKA.

Galeriju sa ostalim fotografijama možete pogledati OVDE

Foto: Goran Barać Brćko

Tekst: Marko Spirić

PRIJATELJI PORTALA: 

BEOGRADSKI POBEDNIK 2020, IZNAJMLJIVANJE LIMUZINE V. I. P WWW.CENTARZABEZBEDNOST.ORG

V. I. P. LIMUZINA ZA VAŠE SPECIJALNE TRENUTKE.

Iznajmljivanje po najpovoljnijoj ceni na Balkanu. Priuštite sebi uživanje u raskoši.

Telefon: 061/ 63 – 42- 344

VRHUNSKI LUKSUZ ZA VAŠU VOŽNJU

V. I. P. LIMUZINA 061 63 42 344

POSTANI ČLAN

CENTAR ZA BEZBEDNOST, ISTRAGE I ODBRANU KC VRANJE

E-mail: [email protected]

BEOGRADSKI POBEDNIK 2020 

HOTEL RADISSON COLLECTION U BEOGRADU 05/11/2020

Prijave na E-mail: [email protected]

 

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.